|
satlık laguna lipi |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 789 |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Lıpıme alarm mı taksam nee
|
||
Emre Ekrem
1. Vites 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Var elimde şuan 1 takım gunmetal boyandı lastiksiz cyclone, 1 takım orj renk lastikli cyclone, 1 takım 205 1.9 gti artı şuan üzerindekiler. Arabayı satıyorum, yeni sahibine gidecek. Aslında oda has değil çünki 4x108 olan tüm peugeotlar takabiliyor. Sadece Motoru :D
|
||
ph2 stock 306 gti
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Taşkın abi sizde göstermediniz bulduğunuz lipi,takılıyoruz bizde böyle her gördüğümüze napalım Cem abi sen lipe kasko yaptır
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Cihan hava şartlarından dolayı kısmet olması olsaydı kapalı bir garajımız bizde hemen takar resimleri paylaşırdık,biraz daha bekleyeceğiz. |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben olsam takardım dün bi gelin arabası laguna gördüm lipi yoktu valla
|
||
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
knk bi akşam paslaşalım halledicem o lipi ben abimin gececi oldugu bi akşam çözeriz o işi benden tel bekle |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Beklemedeyim kanki,benim lip var Mustafanın lipi,Alparslan abide takacamış almış malzemeyi,bi ara lipleri taktıktan sonra hepsini fotolarız.Avrupa yakası lipte öne geçtiler atak lazım...
|
||
Alparslan
1. Vites 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
aynen yaa lipleyelim şu arabaları
|
||
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Aynen abi Cem atağa geçmiş takmış hemen,nispet yapargibi manası derindir
Resmen ben böyle lip takarım demek istiyor...
|
||
ilicik
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
40 tl almayana dövüyorlar internete bakın laguna değil tabi , esnek kırılmaz çatlamaz 8cm eninde bi arkadasım taktı hiç boşuna o paralar verilmez
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <1 789 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |