![]() |
|
Peugeot 307 için demir jant arıyorum... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sandox ![]() 1. Vites ![]() ![]() 29 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2010 Konum: teknik bölüm Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ekim 2011 Saat 21:08 |
2004 model peugeot 307 aracım için 4 bijon jant arıyorum çıkma lastiğide varsa temiz öylede alabilirim.
19 inc GTX jant'ım ve ince yanak performans lastiğim var takasta yapabilirim aşağıda resimini mevcut
istanbul 4.levent tarafındayım
![]() |
|
2004 Peugeot 307 HDI (Şeytan Kırmızı)
www.refleksfoto.com |
|
![]() |
|
sandox ![]() 1. Vites ![]() ![]() 29 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2010 Konum: teknik bölüm Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok iyi olur ulaşabilecek telefon numarası varmı acaba ? |
|
www.refleksfoto.com |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
arkadaşım benimde aynı şekilde daha öncede koymuştum foruma satılık diye.4 jant bijonları kapakları lastikleri duruyor.Lastikelrin ikisi dunlop marka diş durumalrı iyi ikisi kar lastiği onlarda 6 ay kullanıldı zaten 200e hepsi senin olur uygunsa özelden mesaja gerek yok gizli saklımız yok :)
|
|
![]() |
|
"ezelefe" ile konuştuk, eğer olmazsa özelden mesaj atarım hocam
|
|
www.refleksfoto.com |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |