|
satlık laguna lipi |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 45678 9> |
Yazar | |||
gokayy
1. Vites 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
yaz benıde Taşkın abi kafaya koydum sürte sürte gidicem
Düzenleyen gokayy - 04 Ekim 2011 Saat 18:36 |
|||
tigerland
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
ben aldım yarın elimde olacak monte edersem fotolarım yarın :))
|
|||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|||
EmRe26
1. Vites 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bekliyoruzz... Ben özellikle yanlara istiyorum.
|
|||
2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı
26 FL 760 Ses Sistemi Yapım Aşamasında |
|||
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
arkadaşlar dün malzemeyi aldık gayet kaliteli arkasında çizgiler mevcut istenen ölçüde kısaltılabilir
montaj için özel katlama alanı mevcut bi aksilik çıkmazsada hafta sonu montajını yapıcaz erbin dün kargoya vermiş senin ürünüde :) |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
montajını nasıl yapmayı düşünüyorsunuz? resimleri acil bekliyoruz
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
1 Hafta Sonrada Montaj |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Severek izliyoruz abi |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Arkadaşlar Dinçerinde dediği gibi kısmetse haftasonu halledeceğiz,herkeşe benden lip Cecoli'ye yok
|
|||
Alparslan
1. Vites 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
|
||
taçkın nerden aldınız yerin adresini verirmisin bende bugün alıcam
|
|||
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Alparslan abi sana darılacam vallaa adım Taçkın değil Taşkın üzdün beni Abicim sana mesaj attım bakabilirsin....
|
|||
tigerland
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
||
Uploaded with ImageShack.us gece çekebildim anca gündüzde çekerim. laguna lip kadar şekil olmasada fena sayılmaz
|
|||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|||
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Gece gayet tatmin edici duruyor,gündüzde böyle bir görüntüsü varsa,karanlık bizi aldatmıyorsa bende isterem
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Erbin bence güzel olmuş bizim aslanada yapıcaz montaj hakkında bilgi alabilirmiyiz...
|
|||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
abi ozaman bana 200 E patlar git gel yiyor maşalah gazı
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Nasıl olsa benım lıpım var tabı... Cecolı ye gerenk yokkk....
Lıp mı ıstıyorsunuz """ Alın sıze liiiiiiiip""" yanında puskevıtte mussesemızın hedıyesıdır...
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Erbın duz yolda bıle yere surtmeden gıdebılıyormusun kardesım??? Yer ıle aradakı mesafe kac mılımetre ???
|
|||
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
lipler sana kurban olsun abi ne istedigini söle hemen yapalım operasyonu :) abimide foruma dahil ettik bu arada :) |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Ooo masallah senın bıraderlede tanısalım. bu aksam gelecekmısınız ?
Lıp ısınıde ben arka tampona yapmak ıstıyorum. Inceltmek ıcın yerıde varmıs galıba orası hosuma gıttı
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Cem şaka yaptık kardeşim sen bizim başkanımızsın :) Bu arada yeni üye kimdir tanırmıyız
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <1 45678 9> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |