|
306 motor ısınınca silkeleme tekleme |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
individual
2. Vites 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
.
Düzenleyen individual - 09 Mart 2017 Saat 21:49 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ergin abi maşallah çok güzel olmuşta benim tavanı açmadan direk sigorta kutusu gibi bir yerden elektrik almam lazım , kapıyı açtığında yanan lambanın kablosu ne renkti
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
maşallah kazasız belasız inşallah...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çok kolay oldu desem yeridir. Markete girdim ve ucuza satılan bulaşık süngerlerini aldım. Daha sonra bunları kapı içlerine güzel bir planlama ve orantıyla uyguladık. Sonuç harikaydı. Bu işlemi sitemizden Tarkan kardeşimizin 307 sinede yaptık ve ondada başarılı olduk. Yani ucuz malzeme ile pahalı bir kalite yakaladık. Düzenleyen ErhaN - 02 Ekim 2011 Saat 21:07 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ellerine sağlık çok güzel olmuş.Aracın maşallahı var.Allah kaza bela vermesin.
|
|
individual
2. Vites 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
.
Düzenleyen individual - 09 Mart 2017 Saat 21:49 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşım bu alkantara kumaşı nereden buldun?gerçek alkantaramıdır?
Teşekkür ederim...
|
|
individual
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
.
Düzenleyen individual - 09 Mart 2017 Saat 21:50 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Artcar beşiktaştaki yer galiba bu kumaşı bulmak zor gerçekten,bende direksiyonda kaplamayı düşünüyorum.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Elinize sağlık.
Yalnız perde airbagler iptal mi oldu? Üzeri kaplanmış gibi gördüm..
|
|
individual
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
.
Düzenleyen individual - 09 Mart 2017 Saat 21:50 |
|
mimitt
2. Vites 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kapı yalıtımı için bir çok malzeme kullanılabilir aslında ama sizin tavanda kullandığınız malzemeye benzer bir malzeme var(Bituself). bu malzeme ile de başarılı derecede ses yalıtımı yapılıyor,kapıların açılıp kapanmasında duyduğumuz ses yeri çok daha tok bir sese bırakıyor yerini,aynı zamanda hoparlörler içinde daha iyi oluyor.daha düzgün bir ses alabiliyorsunuz.hemen hemen bütün yapı marketlerde de bulunuyor siteden bir arkadaşımız da aracına uygulamıştı sanırım.bende 308 için düşünüyorum ama daha fırsat olmadı yapmaya.
|
|
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r |
|
yukselinanır
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2012 Konum: AVCILAR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yukselinanır
|
abi iyi güzel olmuş ama şu paspasları nereden aldıgını bi soylersen sevinirim
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |