|
2O13 Model Peugeot 4OO8 |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
tek kelime ile harika bir tasarım ellerine sağlık diyelim. 107 tasarımının vasatlığından sonra çağ atlama gibi geldi :)
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
''Dodge Nitro'' ya Benzeten Olursa ... Ben Bu Mesleği Bırakırım |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
sedataksu
2. Vites 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
Benziyo demedim kia serontonun yeni kasası desen inanırdım dedim yani jeep gibi olmuş demek istedim.
|
|||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Albayım bende bişeye benzetebilirmiyim
Bence vw toureg e benzemiş Bencede güzel çizim.
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Hatta Önceki Kasasıda Buydu.. Bu Arada Bu Jeep Mitsubishi Outlander İle Ortak Üretim Yapıyor.. Düzenleyen AlbaYDemircaN - 03 Ekim 2011 Saat 14:26 |
|||
acemi pecocu
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
Ben çanakkale şowromunda baktım 78 tl fazla geldi vazgeçtim ama içi süper belki alırım bellide olmaz soğutucusuyla koltukların hepsinin yatması çok avantaj tatilde otel parasından kurtulduk
|
|||
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
|||
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Harika bir araç çok hoşuma gitti tek kelımeyle mukemmel bır tasarım .
|
|||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||
Myth
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
2013 modeli Türkiye'de satılmıyor arkadaşlar. Satana pek güvenmeyin. Ana firma Türkiye'ye göndermiyor yani. Yurt dışından 6-7 kullanılmış 2. elleri sıfır diye itelemesinler sonra. Olsaydı alacaktım. Olmadığı için 3008 aldım. Ordan biliyorum
|
|||
Farkedilmek için Farklı olmak yetmez...
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |