![]() |
|
306 motor ısınınca silkeleme tekleme |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
taksicicocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: İST, pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı taksicicocuk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bence kapıları martı kapı yapman lazım o araca yakışır kesinlikle tavsiye diyorum
|
|
2004 307 xt auto. 65000 km de orijinale
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Ergin sen çılgınsın , ne diyeyim sadece maşallah demek düşüyor , nazar değmesin ellerine sağlık.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yanlışın var bence. Çünkü 307 kapı içlerine yapılacak güzel bir izolasyonla çok verimli ve temiz bir ses veriyor. Ben aracıma Hertz firmasının daha üst sınıfı olan Massive Audio ve İnfinity nin componetleri ve Vibe markasının 1600 watt lık basını koydum. Emin ol kıskandıran güzellikte bir ses sistemine sahip oldum. Ankaradaki arakadaşlar çok iyi bilir bunu. ![]() Ayrıca Allah izin verirse senin arabayı görmek isterdim çünkü nadir güzellikteki 307 lerden yaptın aracını... Düzenleyen ErhaN - 02 Ekim 2011 Saat 07:47 |
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
.
Düzenleyen individual - 09 Mart 2017 Saat 21:48 |
|
![]() |
|
bak bunu ben yaptım
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16408&title=kap-ses-yaltm-zml-resimler-2sayfa arka dirsek ve bagajıda komple kapladım aynı zamanda yarım kalan akustik sünger ilavem vardı onuda yapınca tadına doyum olmuyor |
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
.
Düzenleyen individual - 09 Mart 2017 Saat 21:47 |
|
![]() |
|
çok güzel olmuş. ben kapılara kaplama yapmıştım. arka direkleri ve bagajıda geçen ay bitirdim. ses konusunda sonuç mükemmel ama senin başka artıların daha var harika olmuş iyi günlerde kullanman dileğimle
|
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Büyük emek var, çok güzel olmuş..Tebrik ederim
![]() |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
.
Düzenleyen individual - 09 Mart 2017 Saat 21:47 |
|
![]() |
|
Şu ana kadar gördüğüm en "şık" 307'ye sahipsin bence.Allah kaza bela vermesin..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
.
Düzenleyen individual - 09 Mart 2017 Saat 21:46 |
|
![]() |
|
ındividual merak ettiğim bikaç soru var:Müsadenle..
Arabayı sıfır mı aldın? şu ana kadar yapmış olduğun uygulamalrın toplam maliyeti nedir? neden başka bir araç değil de 307? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
.
Düzenleyen individual - 09 Mart 2017 Saat 21:46 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |