|
kaza yaptım:( araç çıktı (3. sayfa) |
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Yazar | |
AliÖzagan
2. Vites 19 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
geçmiş olsun Allah beterinden korusun :(
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok geçmiş olsun
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Geçmiş olsun.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Geçmiş olsun....
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gecmıs olsun allah beterınden korusun ,
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok çok geçmiş olsun abi
|
|
zavur
2. Vites Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
geçmiş olsun daha büyük kazalarda Allah korusun
|
|
Platinium
1. Vites 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
|
Geçmiş olsun, genelde bu tür kazalarda radyatör esneyerek yerinden çıkar ve motor tarafından hasar alır klima radyatörün büyük bir ihrimal sağlam olabilir yoksa gaz boşalır anlardın eğer esnemeden dolayı kaynaklanan bir delikse kaynakla deliği kapatabilirsin sıkıntı olmaz.
|
|
I Love My Pug
1. Vites 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
geçmiş olsun çok üzüldüm. allah kimseye kaza bela vermesin.
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Insallah ıcerı cok ezılmemıstırde daha az masrafla kurtarırsın... |
|
FromHeLL54
2. Vites 20 - Eylül - 1991 Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: Sakarya/Sapanca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı FromHeLL54
|
Gemiş Olsun Allah Beterinden Korusun :/
|
|
iibrahimm
2. Vites 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
|
allah beterinden saklasın
|
|
307 1,4 hdı
|
|
harmus
1. Vites 13 - Temmuz - 1965 Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Geçmiş olsun arkadaşım.
|
|
Sevgiyle Kalın.
|
|
murat deniz
1. Vites 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
|
çok sağolun arkadaşlar. bugün arabanın yanına gittim hasarı görmek için. baya bi şiddetli vurmuşum hasarlar şöyle:
- tampon yamulmuştu baya bi ama ustalar sağolsun eski haline getirmişler - fan davlumbazında hasar vardı ustalar onuda eski haline getirmişler - tampon altında bi direk var tamponun arkasında paralel uzanan yassı bir direk, onuda yamultmuşum onuda düzeltmişler - hava filtresi kutusu çatlamış onuda yapıyolar - ama radyatör haşat :( o değişecek tampon boyanacak birde fan pervanesini göremedim o sağlammı bilmiyorum durum böyle dostlarım şimdi arabanın çıkmasını bekliyorum masraf konusunda hala bir fikrim yok bakalım yarın yada p.tesi çıkar inşallah sonucu ve yaptığım masrafı sizlerle buradan paylaşırım. mesajımı okuyan ve iyi dileklerini paylaşan tüm dostlarıma teşekkür edderim.
|
|
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
|
ByHack
1. Vites 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok geçmiş olsun. maalesef bu tür problemlerle çok karşılaşıyoruz..
|
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
aspirinxlarge
2. Vites 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
|
Cana gelmesin, gerisi mühim değil. Kaza bu olur parasını verirsin aynısı olur önemli olan kalıcı şeyler olmaması . Canını sıkma herkes her an kaza yapabilir, ne kadar dikkat etsen ne kadar titiz olsan gelir başkası vurur. Tekrar geçmiş olsun
|
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
murat deniz
1. Vites 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
|
sağolun arkadaşlar.
|
|
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
büyük geçmiş olsun
|
|
murat deniz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
|
arkadaşlar önceki gün aracım çıktı. yapılan masrafları fikir vermesi açısından paylaşıyorum.
radyatör: 135 TL fan pervane: 130 TL klima fanı: 240 TL klima gaz: 75 TL tampon boyama ve düzeltme: 150 TL elektrik işçilik: 80 TL kaporta işçilik: 280 TL (fan davlumbazı ve tampon içi direkler düzeltildi) pata cile boya koruma: 125 TL ve bazı ufak tefek bakımlar toplamda 1200 TL pasta cilayı özellikle yaptırdım, aracı görünce yaptığım masrafı unuttursun diye :) saygılar.. |
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tekrar gecmıs olsun Allah baska kazalardan korusun.. :))
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |