![]() |
|
Şahin Peugeot için teşekkür |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2011 Saat 18:11 |
|
Siteye yeni katıldım ve aracımın resmini yükledim bilgileri yazdım ve ağır bakıma gireceğini not olarak ekledim siteden bir arkadaş şahin peugeot önerdi internetten yapılan alışverişleri hep riskli görürüz telefonla aradım müthiş bir ilgi sıkılmadan yardım sever bir şekilde dinlediler ve yardımcı oldular alışverişim 800 tl tuttu ve hepsi orjinal parçaydı ustam gördü hayretler içinde kaldı ve benden alışveriş yaptığım yerin numarasını sordu artık bütün alışverişim şahin peugeot tan kesinlikle reklma yaptığımı düşünmeyin gerçekten memnun ve mutluyum hem dürüst hem yardımsever hem hızlı bir satıcı bana öneren arkadaşa ve şahin peugeot ta sonsuz teşekkürler verdiğim her kuruş helal olsun hayırlı satışlar
aracım 2002 1.6 pug 307 debriyaj seti orjinal z rotları orjinal üst amarsitör bilyaları orjinal yağ filitresi orjinal karbon polen filtresi orjinal bujiler orjinal amarsitör ile ilgili hatırlayamadığım bir parça :D orjinal sağ motor kulağı orjinal 4 litre castrol magnetic yağ 4 litre total kırmızı antifriz herhalde bu kadar :D Düzenleyen AlbaYDemircaN - 29 Eylül 2011 Saat 18:26 |
||
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=21735&PID=350175
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
murat abimizden allah razı olsun.. henüz bir parça alamasamda alış veriş yapan tüm arkadaşlar memnun.. hem fiyat konusunda hemde yardım konusunda .. o bakımdan allah herdaim işlerini ve yolunu açık etsin ...
|
||
![]() |
||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Eve beni bile sıkılmadan dinliyor :D
|
||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
|
bende 1 karter 1.9 berlingonun bide 306 faraltı cıtasının aparatını aldım :) abi dükkanı gördüm ama :) |
||
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
||
![]() |
||
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
|
Bu ne kardeşim ya herkes Şahin Peugeot'tan memnun. Herkes teşekkür ediyor. :)))
Hayırlı olsun malzemeleriniz. Güzel bir tercih yapmışsınız. Allah razı olsun Murat abi den kendisi çok kıymetli bir abimiz. Allah işini gücünü rast getirsin. Kendisiyle tanışmayı çok istiyordum çok şükür sağolsun Ankara'ya geldiğinde tanışmış oldum. Teşekkürler Şahin Peugeot :)))
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Bende alışveriş yapmadım ama abimiz çok saygıdeğer bir kişiliğe sahip bütün herkeze yardımcı oluyor.
![]() |
||
![]() |
||
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
|
[QUOTE=djchaos]Siteye yeni katıldım ve aracımın resmini yükledim bilgileri yazdım ve ağır bakıma gireceğini not olarak ekledim siteden bir arkadaş şahin peugeot önerdi internetten yapılan alışverişleri hep riskli görürüz telefonla aradım müthiş bir ilgi sıkılmadan yardım sever bir şekilde dinlediler ve yardımcı oldular alışverişim 800 tl tuttu ve hepsi orjinal parçaydı ustam gördü hayretler içinde kaldı ve benden alışveriş yaptığım yerin numarasını sordu artık bütün alışverişim şahin peugeot tan kesinlikle reklma yaptığımı düşünmeyin gerçekten memnun ve mutluyum hem dürüst hem yardımsever hem hızlı bir satıcı bana öneren arkadaşa ve şahin peugeot ta sonsuz teşekkürler verdiğim her kuruş helal olsun hayırlı satışlar
aracım 2002 1.6 pug 307 debriyaj seti orjinal z rotları orjinal üst amarsitör bilyaları orjinal yağ filitresi orjinal karbon polen filtresi orjinal bujiler orjinal amarsitör ile ilgili hatırlayamadığım bir parça :D orjinal sağ motor kulağı orjinal 4 litre castrol magnetic yağ 4 litre total kırmızı antifriz herhalde bu kadar :D Öncelikle Biz teşekkkür ederiz...
Abi bu arada mahçup ediyorsun beni :) ben bişey yapmadım sadece işimin gereğini yaptım , bazı esnaf arkadaşların ticareti sadece para kazanmak olarak gördükleri ve müşteri memnuniyetini ve ayrıca işin maneviyatını düşünmedikleri için benim bu konudaki hassasiyetim biraz farklı karşılanıyor,keşke herkez aynı hassasiyeti gösterebilse
Alışverişimizden Memnun kaldıysanız ne mutlu bana,Hayrını görün Allah kazasız belasız kullanmanınzı nasip etsin...
|
||
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
||
![]() |
||
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
|
Arkadaşlar teşekkür ederim hepinize
hep destek tam destek :)
|
||
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
||
![]() |
||
|
Bende alış veriş yaptım Cruise Control aldım, hakikaten ilgili ve sabırlı bi arkadaş. Ben de tekrar çok teşekkür ederim.
|
||
![]() |
||
Sparco54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Nisan - 1989 Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
|
bende murat abiden alışveriş yaptım 106 quick için arka silecek ve 4 adet orjinal buji aldım konukseverliğinden ve esnaflık anlayışından dolayı murat abimi tebrik ederim işleri rast gider inşallah (:
|
||
Peugeot 106 QS 1.4 8V 2000 - Benzin - Eibach 5 cm CARTECH 8000k xenon - Junyan angel far - Slincerli egzoz
JBL GTO 1201.1 amp Cadence FXS600 15" sub Pioneer 2350 Ünite JBL 16cm comp. 543 469 15 53 |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
ah birde alıntı yaparken sondaki [QUOTE] yazısını silmese süper olcak yazılar karışıyor murat abii
sonsuz saygılar
![]() Allah hayırlı müşteriler nasip etsin inşallah
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
Gerçekten on numara esnaf, on numara insan, saygıdeğer bir dost, tanıştığıma, alışveriş yaptığıma çok memnun oldum, iyi ki varsın Murat abi, iyi ki varsın Şahin Peugeot:)
|
||
![]() |
||
|
+999
![]() |
||
![]() |
||
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
|
Bizde sinyal kolu almıştık hiçbir sorun yaşamadan kullanıyoruz
herşeyiyle on numara insandır murat abim ![]() |
||
![]() |
||
muzaffer ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
|
Yakında bende çalıcam tükanın kapısı murat abi :D
|
||
407 Executive Black CD 2007
|
||
![]() |
||
|
ozaman ne dıyoruz sahın peugeot murat abı sen cok yasa
![]() |
||
![]() |
||
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
|
![]() ![]() |
||
307 1,4 hdı
|
||
![]() |
||
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
|
|
||
![]() |
||
|
Murat abi sağolsun görüştüğümüz her organizasyonda sabırla bizi dinliyor ve yardımcı olmaya çalışıyor,yakında bende kendisiyle alışveriş yapacağım kısmetse,ama samimiyeti,dürüstlüğü ve verdiği doğru bilgiler ile kendisini kanıtlayan bir insan.
![]() |
||
![]() |
||
|
Murat Abimizin Bize Sunduğu Bu Özel Fiyatlara Sonsuz Teşekkürlerimizi Sunuyoruz...
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |