![]() |
|
xcarlink |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Yazar | |
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güncel
|
|
![]() |
|
Yücel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Merhaba ürün hala elinizde mi?
|
|
![]() |
|
Yücel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Konu açıyorsunuz bari cevap verin
|
|
![]() |
|
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
evet ürün hala elimde.
bir süredir bilgisayar servisteydi kusura bakmayın
![]() |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
abi hayırlı satışlar, henüz satammamış olmana üzüldüm. Ben o cihacı alıp kullanmak isterdim ama teyp değiştirme ihtimalim var o yüzden boşa çıkacak diye alamıyorum.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
Özelden mesaj attım size ve hayırlı satışlar...
|
|
![]() |
|
arkadaşlar, cihaz Yücel isimli arkadaşımıza satıldı. ilginize teşekkür ederim...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |