![]() |
|
Park lambası çalışmıyor :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2011 Saat 09:36 |
|
aynen
![]() |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
emin08 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Nisan - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2011 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
+1 geçenlerde bende parklara taktım yanmadı, ters çevirip takınca yandı...
Düzenleyen emin08 - 27 Eylül 2011 Saat 08:51 |
||
Peugeot Partner 2.0HDI (2005)
|
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
döndürdükten sonra cekeceksın ledlı ampüllerin + ve - kutubu var yanmıyorsa tersıne tak cok basıt bısey
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
sigortadan olması muhtemel
|
||
![]() |
||
|
çekiyorum soketi gelmiyor elime ama oynadığını hissediyorum :)
|
||
![]() |
||
|
ampül değiştirmek kadar kolay birşey yok kaputu aç dene gündüz gözüyle orjinal ampülleri tak dene yaparsın elektrikçiye gitmene gerek yok gerçi sigorta kestiyse kesin gitcen
|
||
![]() |
||
|
Sigorta atıyorsa ne yapacağız röle var arabada onunla ilgisi olabilirmi.Birde sürekli atmaması için elektirikçinin bakmasımı gerek birde nasıl sökülüp takılır bilmiyorum ya :(
|
||
![]() |
||
|
sigorta kesmiştir ledler kolay patlamaz öyle bak sigortaya eski ampülleri tak kendin takarsın onlarda çalışmıyorsa sigorta kesmiştir
|
||
![]() |
||
|
Hiçbir lamba yanmadı .
|
||
![]() |
||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
muhtemelen oyledır elektrık ıslerın pek anlamam ama yanmadıgına gore ya labmalar patlaktır yada yanlıs baglanmıstır. ama yanlıs baglasa elektrık arıza lambası yanar dıye bılıyorum ıkaz lambası falan yandımı ?
|
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
![]() |
||
|
Arkadaşlar 5 ledi dipsiz park lambası aldım ve serviste taktırdım.Hiç yakmamıştım.Eve geldim açtım kısaları yanmıyor.Watları filan hepsi uyuyor acaba elaman ters bir bağlantımı yaptı acaba?
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |