Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - pp2000 için obd - II kablo yardımı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

pp2000 için obd - II kablo yardımı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 9>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2011 Saat 23:42
Arkadaşlar bu sadece scanner olarak çalışan ara kablolar ve ya bluetoothlu obd2 lerin pp2000 ile uyumu nasıldır. pp2000 ile kullanabilir miyim. Yazma değilde sadece okuma olabiliyor mu?
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2011 Saat 01:33
linki bende alabilir miyim rica etsem.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2011 Saat 04:02
Orjinalini yazan: 60de106 60de106 Yazdı:

linki bende alabilir miyim rica etsem.

p.m gönderildi
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2011 Saat 06:52
Orjinalini yazan: Alicilik Alicilik Yazdı:

"The new Java Plug-in requires a recent version of the Firefox browser(Firefox 3.0 or later)."
Dİye hata kutusu çıkıyor. Ona tmm dedikten sonra programın ekranı aşağıdaki gibi oluyor. Ok diyorum kapanıyor.
Ben de 6.0 yüklü normal olarak. İlerleyen bi zaman da silip 3.0 yükleyecem bakalım.

6.0 ya da 3.0 ile ilgisi yok Gülme Bariz sekilde sizde su parcayi USB porta takmanizi istiyor.
Ornegin, bende bu cihazin komple seti var. Program da son versiyonuna kadar kurulu ve hersey problemsiz calisiyor. Eger ki ben programi bu aleti USB porta takmadan calistirmaya calisirsam sizin gosterdiginiz ayni hatayi aliyorum. Yani bu cihazi istiyor.

Düzenleyen koliva - 29 Ağustos 2011 Saat 06:54
Yukarı Dön
ramtas Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
21 - Ocak - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ramtas Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2011 Saat 11:03
bu linki bende alabilirmiyim
1.6 xt 307 2005 benzinli otomatik istanbul
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2011 Saat 23:40
Orjinalini yazan: ramtas ramtas Yazdı:

bu linki bende alabilirmiyim

pm gönderildi
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2011 Saat 01:56

Arkadaşlar bu sadece scanner olarak çalışan ara kablolar ve ya bluetoothlu obd2 lerin pp2000 ile uyumu nasıldır. pp2000 ile kullanabilir miyim. Yazma değilde sadece okuma olabiliyor mu?

Abıcım pp2000 kendı ınterface ı olmadan calısmaz.

Soyledıgım kablolu veya bluetooth baglantılı ELM327 ler ıle bırcok cesıtlı programları kullanarak ecudakı verılerı alabılırsın, arıza okuyup sılebılırsın vs

Yazma yapamazsın. Bu noktada tek yetkı pp2000 de ıste Sırıtma

Baska bır cıhaz onun ısını yapabılıyor olsaydı pp2000 e ne gerek kalırdı ki Göz Kırpma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2011 Saat 01:58
Orjinalini yazan: gokayy gokayy Yazdı:

Cem abi indirme işini halledince benim netbooka atarım kabloyu bulursak buluşmalarda birşeyler yapabılırız Sırıtma

Bende lexıa modelı mevcut. Interface olmadan calısmıyor. O acıdan sen bılg a ındırsende bıze bır faydası olmaz yanı Göz Kırpma
Yukarı Dön
Bavik Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
28 - Temmuz - 1990

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Bavik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2011 Saat 02:58
arkadşlar bu konu benimde dikkatimi çekti ama bu peugeot planet sanırım bu beyne feln baktıgımız program olması lazımda bu pp2000 ney bide bu programların linklerini banada atabilirmisin sakıncası olmazsa 
Yukarı Dön
kaan__ Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
02 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kaan__ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2011 Saat 03:11
yanlız arkadaşlar şöyle bi durum var....bu programı diyelimki indirdiniz ve diyelimki kabloyu da buldunuz aracın ecu suna giremezsiniz yani değiştirebileceğiniz yada yükseltebileceğiniz herhangi bir seçenek yok ben bizzat bu programı kullanmış birisi olarak söylüyorum...sadece müşteri opsiyonlarındaki bazı seçenekleri değiştirmenize imkan sağlıyo onun dışında şöyle örnek veriyim düşündüğünüz yada girmek istediniz böümler nfs (need for speed oyunundaki)deki kilitli araçlar yada menüler gibi düşünün bsı ve ecu ile ilgili bir çok seçenek kapalı durumda bu tarz bölümlere  sadece araç yazılımı güncellenirken erişilebilir diye düşünüyorum...programın her bölümüne incelimiş karıştırmış :) biri olarak söylüyorum...bilginiz olsun...
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp
2009 308 sw 1.6hdi 110hp
2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp

Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2011 Saat 06:27
Orjinalini yazan: kaan__ kaan__ Yazdı:

yanlız arkadaşlar şöyle bi durum var....bu programı diyelimki indirdiniz ve diyelimki kabloyu da buldunuz aracın ecu suna giremezsiniz yani değiştirebileceğiniz yada yükseltebileceğiniz herhangi bir seçenek yok ben bizzat bu programı kullanmış birisi olarak söylüyorum...sadece müşteri opsiyonlarındaki bazı seçenekleri değiştirmenize imkan sağlıyo onun dışında şöyle örnek veriyim düşündüğünüz yada girmek istediniz böümler nfs (need for speed oyunundaki)deki kilitli araçlar yada menüler gibi düşünün bsı ve ecu ile ilgili bir çok seçenek kapalı durumda bu tarz bölümlere  sadece araç yazılımı güncellenirken erişilebilir diye düşünüyorum...programın her bölümüne incelimiş karıştırmış :) biri olarak söylüyorum...bilginiz olsun...

Dediginiz hem dogru hem yanlis.
Cin versiyonu Peugeot Planet 2000 ile lisansli-pahali Peugeot Planet arasinda arac hakkinda gorebileceginiz-degistirebileceginiz secenekler hakkinda hicbir fark yoktur. Herseyi yapabilirsiniz. Butun secenekleri gorup degistirebilirsiniz. Ancak diger tarafta ECU update yapamazsiniz. Diger bir hususta aracin elektrik semalarini indiremezsiniz cunku bu tarz gorevler Fransa serverine bagli olarak yapiliyor.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2011 Saat 08:34
Orjinalini yazan: Bavik Bavik Yazdı:

arkadşlar bu konu benimde dikkatimi çekti ama bu peugeot planet sanırım bu beyne feln baktıgımız program olması lazımda bu pp2000 ney bide bu programların linklerini banada atabilirmisin sakıncası olmazsa 

pm gönderildi. PP zaten "peugeot planet" demek :D Yazılım adı peugeot planet office die geçiyor.
Yukarı Dön
Bavik Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
28 - Temmuz - 1990

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Bavik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2011 Saat 11:28
teşekkürler :)
Yukarı Dön
istanbullu_3886 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Aralık - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı istanbullu_3886 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2011 Saat 00:17
bu lingi bende alabilirmiyim
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2011 Saat 00:21
Orjinalini yazan: istanbullu_3886 istanbullu_3886 Yazdı:

Hocam kablo yoksa hiç boşuna indirmeye uğraşma. Eğer kabloyu temin ettiysen kralsın. llinki bulur sallarım sana.
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Aralık - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı istanbullu_3886 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2011 Saat 00:24

Hocam kablo yoksa hiç boşuna indirmeye uğraşma. Eğer kabloyu temin ettiysen kralsın. llinki bulur sallarım sana.
tşk ederim önce kablo arastırayım
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2011 Saat 06:06
Arkadaslar kablo diyince yanlis anlasiliyor. Sadece kablo degil birde cihazi lazim. Sonra kabloyu bulup getireceksiniz, ondan sonrabu neryee takilacak diye soracaksiniz Gülme
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Aralık - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı istanbullu_3886 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 10:13

selam kabloyu ve programını buldum fakat bu konuda acemiyim hız sabitleyici ayarını yapmak istiyorum bana tarif edebilcekmisiniz yoksa programdan programa farkmı var
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 10:36

selam kabloyu ve programını buldum fakat bu konuda acemiyim hız sabitleyici ayarını yapmak istiyorum bana tarif edebilcekmisiniz yoksa programdan programa farkmı var

Hangi program, hangi kablo, hangi cihaz oldugunu soylerseniz ben yardimci olurum. Soyle bir cihaziniz var mi?

Düzenleyen koliva - 30 Eylül 2011 Saat 10:36
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Aralık - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı istanbullu_3886 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 11:06
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

Hangi program, hangi kablo, hangi cihaz oldugunu soylerseniz ben yardimci olurum. Soyle bir cihaziniz var mi?
evet kardeşim bu cihazın aynısı lexia 3 pp2000 programıyla beraber geldi çok ugrastım fakat müşteri opsiyonları diye bişe bulamadım pp2000 23 version

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 9>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 3008 airbag veya gergili emniyet kemeri arızası.. son mesaja git 60950 32 kaya_suat
konu icon Peugeot 307 Yol Bilgisayarı Km hesaplayıcı son mesaja git 84 0 sanal357
konu icon 306 1.8 Kalorifer Sorunu son mesaja git 10 0 Hyılmaz
konu icon 5008 ELEKTRİKLİ BAGAJ son mesaja git 546 0 mustafa k.
konu icon Araç çalıştırılamıyor son mesaja git 219 0 Aga
konu icon Triger kayışı, zinciri ? son mesaja git 13145 1 MehMetC3
konu icon ESP/ASR ve Hiz limitleyici sorunu son mesaja git 2671 2 ulas55
konu icon Peugeot 308 bilgi ekranı ayarlanmama sorunu son mesaja git 1435 1 emrekocamaz
konu icon Peugeot 307 1.4 Benzinli / Fazla Yakıt Tüketimi??? son mesaja git 412 0 Faruk_S
konu icon RCZ ÇEKİŞTEN DÜŞME son mesaja git 50732 6 barisg
konu icon Motor değişti acil yardım son mesaja git 34819 4 barisg
konu icon rcz n18 tekleme sorunu son mesaja git 2740 1 barisg
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1547 5 muratzengin
konu icon Ankarada Önerebileceğiniz Peugeot Servisi son mesaja git 6143 12 Maduriye
konu icon Spor kış modu yanması son mesaja git 201 0 Cakirm0
konu icon P0420 arıza lambası son mesaja git 210 0 tugrullbey
konu icon YAĞ KAÇAĞI son mesaja git 296 0 JACKAL1742
konu icon Uzun far sorunu son mesaja git 410 0 Sibelicom
konu icon Motoru tamir ettirin uyarısı ve çekişten düşme son mesaja git 5890 1 msk_sansal
konu icon Yağ soğutucusu son mesaja git 536 1 MehMetC3
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 DECEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
barisg 3
MehMetC3 3
ylc78 2
kaya_suat 2
muratzengin 1
Faruk_S 1
bebetq881 1
emrekocamaz 1
bsencan 1
ulas55 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English