![]() |
|
silecek suyu ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2011 Saat 14:08 |
Aracımın cam suyu bitmiş.Shellden aldığım kokulu cam suyunu camsuyu deposunda doldurdum ama bir abim tamamımını katkılı su ile doldurmamam gerektiğini %50 sini normal su %50 sini katkılı sudan doldurmam gerektiğini söyledi.yoksa fıskiyeler ve silecekler çabuk bozulur dedi.doğruluk yapı nedir
![]() |
|
206 feline (2006) 1.4 otomatik+Atiker Safe Fast
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
%100 lük bir doğruluk payı var da siz nasıl böyle bir hata yaptınız :( sonuçta o kokulu su bir katkı maddesi ve yoğunluğu normal sudan daha yüksek.
|
|
![]() |
|
çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
üstad,nasıl olacak peki
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
hortumla geri çekebilirsiniz,birde kokulu sular yerine,cam sil ve benzeri ürünlerden gene karıştırarak kullanırsanız,özellikle kış aylarında çok daha etkin bir temizlik sağlayabilirsiniz,aynı şekilde camdaki böcek ve sinek ölüleri de bu şekilde daha iyi temizleniyor.şebeke suyu yerine mümkün olduğunca saf su koymanızı tavsiye ederim.kireçlenmeyi de bu şekilde önleye bilirsiniz.
|
|
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r |
|
![]() |
|
mehmet eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
vallahı ben sılecek suyu bıtınce normal kopuk ve su koyuyorum suana kadar bır zararı gormedım sızce bu yaptıgım uygulama dogrumu.
|
|
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bence boş yere telaşlanıyorsunuz. Sonuçta onu koyduğunuzda depo boş değildi. Biraz kullanıp üzerine su eklerseniz daha da seyreltmiş olursunuz. Ama boş depoyu tamamen onunla doldurduysanız bir kısmını geri çekebilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Benim başımdan geçti. Ön ve arka fıskiyeleri ayıran conta yoğun koyulan cam suyu asidinden etkilenip deforme olmuş. Su fıskiyesi düzensiz çalışmaya başladı. Yenisi ile değiştirmek zorunda kaldım 40,00 TL ancak fıskiyenin yağmurlu günde ön camı temizlemek için attığı su zerrecikleri paha biçilemez
![]() |
|
![]() |
|
tayfundoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1993 Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: BURSA OSMANGAZİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
aynen +1 ![]() |
|
TYFN DNR
2000 PEUGEOT PARTNER 1.9 D TYFN_DNR28@hotmail.com Gurbetçi Çotanak 028 |
|
![]() |
|
gendül ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() şiddetle |
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
arkadqaşlar würth ün iki farklı ürünü fiyatları makul geldiği için ikisinden de aldım,birisi cam temizleme suyu diye geçiyor.bu ürünleri de kullana bilirsiniz.
|
|
2001 peugeot 406 sv bva
|
![]() |
|
Bu ürünleri cam suyunun deposuna koyduğumuz saf suyun içine ilave ediyoruz değilmi.yoksa sadece bu ikisinimi depoya dolduruyoruz ?
|
|
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
seyreltmek için ağzına kadar doldurun suyu bekleyin bir süre sonra çalıştırın silecekleri boşalınca biraz tekrar su ekleyin devir daim yaparak inceltmiş olacaksınız. kaç ML kullandığınız katkı
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
dostum linkleri incelediğinde kullanım detaylarını görebilirsin,ben cam suyu sabunu olanının küçüğün den kullandım ilk önce memnun kalırsam büyük boylarından sipariş veririm diye.kullanma talimatında max 3 lt su ile karıştırın diyordu,bende depodaki suyu boşalta bildiğim kadar boşalttım ve önce ürünü sonrada 3lt saf su ilave ettim ama yağmurlar kesildi Ankara da :) diğer ürün antifirizli olduğu için inceltilme çok fazla olmamalı diye düşünüyorum,çok incelirse özelliğini kaybedip donmayı engelleyemez.
|
|
2001 peugeot 406 sv bva
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |