![]() |
|
Peugeot için led ampül ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2011 Saat 11:35 |
|
arkadaşlar 307 cc ye led ampül takarsak arıza lambası filan yanarmı ? zaten lpgden motor arıza lambası yanıyor bide ledden yansın istemiyorum deneyen varmı acaba
|
||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Farlara?
|
||
![]() |
||
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
|
hocam Far , plakalık led ampüller varya dibsiz diyolar sanırım... şu park lambalarına... bazı araçlarda arıza lambası yanıyormuş
|
||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
bende var yanmadı 4 tane ledli parklara taktım
|
||
![]() |
||
|
ama istersen beyaz mtec park ampülü takabilirsin led değildir ama çok kalitelidir tam beyaz yanar
![]() |
||
![]() |
||
|
teşekkür ediyorum hocam7ledli bi ampül var onu sipariş geçecem ozaman 3 adet umarım yakmaz :)
ayrıca ihtiyacı olan varsa sanki güzel bi ürüne benziyor; http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?Categoryid=20024643&Productid=otbtc21546914 |
||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
||
![]() |
||
muzaffer ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
|
benim araca ben 4 lüsünden taktım parklara ön parklar arka plakalık arıza lambası uyarısını yapıyor sonra sönüyor sadece ilk test aşamsında yakıyor arıza lambasını amam 307 cc de arıza lambası süreklimi yanar bilemiyorum denemek lazım yakışacaktır ;)
|
||
407 Executive Black CD 2007
|
||
![]() |
||
|
Bizdede söner sanırım :) Nasıl bi uyarı veriyor acaba yol bilgisayarındamı yoksa ana ekranda turuncu motor arıza lambasımı yanıyor ? yada başka bi şekildemi |
||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
led işini pek bilmem ama "zaten lpgden motor arıza lambası yanıyor" kısmını anlamadım. sanki olayı kabullenmiş gibi konuşuyorsunuz. arıza lambası yanmaz yanıyorsada ayarında sıkıntı olabilir ben taktıralı 1 sene oldu ve hiç yanmadı.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
bunun 5 ledlisini plaka lambamda kullanıyorum çok güzel aydınlatıyor arıza lambasında da sıkıntı yok.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
muzaffer ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
|
motor arıza lambası değil ikaz lambası ayrı genellikle lamba arızalarında yakıyor bunu yani 407 de böyle 307cc için yanlış birşey söylemek istemem ama tahminimce aynı uyarıyı yapcaktır deneme yapmak için araç yakınındaysa park lambalarını söküp aracı çalıştırıp hangi uyarı lambasını yakcağını göreblir deneyip geri dönüş yaprsam sevinirim.
|
||
407 Executive Black CD 2007
|
||
![]() |
||
|
xt 1.6 triptronık aracımda atiker lpg taktırdm hiç arıza lambası yanmadı.. 1.6 cc manuel aldım arıza lambası yanıktı.. aynı lpg olmasına rağmen düğme vs ustama götürdüm bunun lambasını söndüremeyiz dedi farklı bi sistem dedi eve gidene kadar lamba yanmadı sonradan yandı bidaha sonmedı |
||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
||
![]() |
||
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
|
düzgün devreli bir ampül alırsanız arıza lambası yakmaz,308 e 3 liralık olanlardan bir almıştım,sadece kontrol ettiğim zaman arızayı gösteriyordu,sonra onları söküp biraz daha kalitelisinden aldım üstünde direnç hariç devre olanlar var onlar sorun çıkartmıyor.
|
||
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r |
||
![]() |
||
|
bendeki 4 ledli . ama neden arıza lambası yakarki sorun nedir
![]() |
||
![]() |
||
|
ledlerin direnci vs bişeyleri farklı tam bilemiyecem şimdi.. o yüzden ampül yokmuş gibi davranabiliyor... mesela paliom vardı bi ara 1.3 multijet taktığımda stop lambası arızası yazıyodu ama yanıyodu ampül ekranda sarı bı ampul gosterıp duruyodu halıyle cıkarttm rahatsız edıyordu |
||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
||
![]() |
||
|
Bende taktım bu ledli ampüllerden plakama ancak arıza ışığı falan yakmadı ve hatta fazlasıylada memnunum arkadaşlar. Çok güzel Beyaz bir ışık veriyor.
![]() |
||
![]() |
||
toprakk ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
|
Arıza lambası yakmaz ama sönmezde. kısık bir yanış sürekli dewam eder.
|
||
2003 model 206
|
||
![]() |
||
|
Bu ılanda gosterdıgın urun dar acılı ledlerden ımal edılmıs. Genıs acılı lede sahıp urunlerı tercıh edersenız daha memnun kalırsınız. Aralarında fark var...
Benım aracında her tarafında led takılı. Hep genıs acılı ledlerı tercıh ettım... |
||
![]() |
||
|
Parklarım LED ampul, herhangi bir problem yok..
|
||
![]() |
||
|
Arkadaşlar ilandaki ampülü aldım... aşırı şekilde memnunum 5 takım daha sipariş ettim aydınlatması mükemmel bugüne kadar aldığım en iyi led takımı... herhangi bir arıza lambasıda yakmadı.. kaesinlikle tavsiye ederim
|
||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |