![]() |
|
aytemiz mazot aldıktan sonra |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
tayfundoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1993 Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: BURSA OSMANGAZİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2011 Saat 21:34 |
geçen hafta mazotumuz azaldı lamba yandı bizde aytemizi gördük oraya girdik mecburen 50 tl mazot aldık mazotta ucuzmuş galiba orda bilmiyoduk ama mazotu aldıktan 3 km gittik biyerde durduk araba rölantiye geçince devir düşüyo eger gaza basmassan stop ediyo malesef neden oldugunu bir türlü anlamadık halada aynı sorun devam ediyo rölantide gaza basmassak stop ediyo araba.mazottanmı yoksa neden anlamadık bi türlü bi çözümü varsa yardımcı olursanız çok sevinirim...
|
|
TYFN DNR
2000 PEUGEOT PARTNER 1.9 D TYFN_DNR28@hotmail.com Gurbetçi Çotanak 028 |
|
![]() |
|
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kirli yakıt yapar diye düşünüyorum
|
|
![]() |
|
tayfundoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1993 Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: BURSA OSMANGAZİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
![]() ![]() ![]() ![]() |
bi zararı olurmu acaba ?
|
|
TYFN DNR
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
aytemızden bende 1 defa aldım daha almam kötu alma . ucuz mazot alıyorsan uspetten al çok memnun kalırsın
|
|
![]() |
|
Bızde sırket araclarına ıcın Aytemız ıle anlasmalıyız. Fıyatınada dıkkat etmedım. Bır dahakıne bakarım.
20 ye yakın arac var clıo accent albea lınea vs hıcbırınde boyle sıkıntıya rastlamadım... Ilgınc
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
önceden yakın biyerde uspet vardı üstelik uzun yoldada uspetten alıyoduk mazotu gayettte memnunduk ama denk geldi aldık aytemizden keşke almasaydık çok kötü bi durum gerçekten zaten bilen bilir bursa izmir yolunda hiç ismini bilmedigimiz istasyonlar var adamlar sadece kamyonlara tırlara çalışıyo bizde aldık öle ama oldu bi kere bi zararı olurmmu acaba ? |
|
TYFN DNR
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
şimdi uspet yerine full açıldı ordan alıyoruz gayette memnunuz full mazotundan performansıda gayet güzel aracın üstelik 12 senelik + 183,000 km olmasına ragmen.
|
|
TYFN DNR
|
![]() |
|
Aytemiz'den ben de pek çok kez mazot almak durumunda kaldım ama sıkıntı yaşamamıştım. İstasyondan istasyona da fark ediyordur muhakkak. Denetimler sıkı yapılmıyorsa...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
biz ilk defa aldık aytemizden ama belliydi bi dandiklik oldugu istasyonda kuş uçmaz kervan geçmez bi hali vardı...
|
|
TYFN DNR
|
![]() |
|
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
artık eskisi gibi değil, mazota benzine su ve benzeri yanmayan madde katamıyorlar. aracın rolantiden düşmesi tesadüf mü diyecektim ama kuş uçmaz kervan geçmez deyince kuşkulandım. geçmiş olsun umarım ciddi bir sorun olmaz.
|
|
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Olayi sirket bazinda ele almaktansa istasyon bazinda ele almak gerekmiyor mu? |
|
![]() |
|
emin08 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Nisan - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2011 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
geçmiş olsun. bilindik yerlerden ve markalardan yakıt alınmasından yanayım. umarım ciddi bir problem yoktur.
|
|
Peugeot Partner 2.0HDI (2005)
|
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
bende yakıtımı devamlı aytemizden alırım. bugüne kadar hiç bi sıkıntım olmadı.üstelik indirim kartı verdiler. mazotu şuan 3,503tl den alıyorum.
Koliva arkadaşında dediği gibi istasyonla alakalı bi sıkıntı olabilir.. |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
aslında haklısınız bayi bazında eleştirsek daha mantıklı olur her yerden yakıt almak artık insanda bi kuşku uyandırıyo sadece belirli bi yerden almak daha mantıklı ama mecbur kalınca almak zorunda kalıyoruz böylede sıkıntı çekiyoruz napalım artık bi kere almış bulunduk ama bi daha yolum düşerse o istasyona sorucam ne var bu mazotun içinde diye...
|
|
TYFN DNR
|
![]() |
|
taksicicocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: İST, pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı taksicicocuk
dikkatli olmak lazım enjektörler zarar görebilir ancak dizel araçlarda gaz kelebei varsa ufak bir işçilikle temizletin derim benim araç 307 oda firene basınca durmaya yakın stop ediyordu yada ilk çalıştırınca stop ediyordu kelebeği temizledim düzeldi
|
|
2004 307 xt auto. 65000 km de orijinale
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
daha yeni temizlendi 2 ay olmadı bile pompası yapılmıştı arabanın o arada onuda temizlediler aynı sorunlar vardı bizdede gaz yemiyordu zor çalışıyodu hareket ederken bi anda kendini araba ileri atıyodu stop ediyodu düzeldi şimdi sürekli geziyoruz mazot bitsin diye halada bitmedi nasıl bişeyse |
|
TYFN DNR
|
![]() |
|
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
eski arabaları bu yüzden seviyorum 84 a100 turbo dizel vardı yolda bulduğum en ucuz mazotu alıyordum tık yoktu arabada afadersiniz depoya iş....sen yine gidecek yani... arkasında remorkta kalebodur çakılı,bagaj arka koltuk full o halde mersin anamur dağ yollarını patır patır çıkıyordu...
Düzenleyen DRIVER34 - 23 Eylül 2011 Saat 18:18 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
orası öyle ne atarsan depoya sindiriyo motor ama ileride arıza çıkarıyo mesela biz kırsal motorin kalkmadan önce hep kırsal motorin kullanıyoduk tık demiyodu servis çeken bi abimiz var j9 var eski kasa bi 3/2 mazot 3/1 forklift te kullanılmış hidrolik yagı atıyodu depoya yola devam ![]() |
|
TYFN DNR
|
![]() |
|
seyhanak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 12 - Mayıs - 1982 Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2009 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
opet in mazotu, shell in benzini !
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
pek almayız başka yerden ama mecburkalınca almak durumunda kaldık full ve po dan genelde şaşmam zaten izmir yolunu bilirsiniz bursadansınız hiç ismini duymadıgım istasyonlar var bazılarının tabelalarında fiyatları bile yazmıyo.sadece tırlara ve kamyonlara çalışıyolar ![]() |
|
TYFN DNR
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |