|
Sis Farı Montajı |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Yazar | |
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
anladım.
internette daha farklı alternatifler araştırdım. iki farklı uygulama daha buldum. bunlardan en çok gri renkli 307 deki tamponu delerek mercekli sis takma uygulaması hoşuma gitti. eğer montaj yapıldığında açısı tamsa yukarı aşağı sağa sola değilde sisler için gerekli olan açıyı aydınlatıyorsa o uygulamayı yapacağım. araca güzel görünüm yapacaz diye karşıdan gelenlerin gözlerini almayalım kazalara sebebiyet vermeyelim öyle değilmi. fikirlerinizi almak için ressimlerini ekledim.
1. tamponu delerek yapılan sis farı uygulaması.
Uploaded with ImageShack.us
2. panjur içi yuvarlak sis uygulaması.
Uploaded with ImageShack.us
tanilbakicimsit arkadaşımızın focus için kullandığı sisler de güzel fakat farklı alternatifler de mevcut. acaba hangisi 307 için daha orjinal olur. saygılarımla..
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
tanilbakicimsit
1. Vites 25 - Mart - 1989 Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: TRABZON/MERKEZ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tanilbakicimsit
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
hepsı guzel kardesım ama ılk yayınladıgın tampondakı sıslerı bende buldum onlar saga sola vuruyor onunu aydınlatmıyor ama onlar daha cok yakısıo acıkcası bu arada benım kullandıgım sız kımsenın gozunu almıyor ve onunude aydınlatıo bılgınıze
|
|
207 1.4HDİ 61 AU 207 TRABZON
LADA YEDEKPARÇA www.erkunticaret.com |
|
tanilbakicimsit
1. Vites 25 - Mart - 1989 Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: TRABZON/MERKEZ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tanilbakicimsit
|
alttakı mor aractakı olabılır abım oda goz almaz ve yolu aydınlatır kalıtelı ampul takarsan
|
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
adam aracını satılığa çıkartmış bende sordum nasıl yaptın diye umarım bilgisini bizimle paylaşır.
ayrıca üstteki ressimdeki aracın aynaları bmw aynalarıymış yukarı doğru katlanıyor.
araç sahibinin mesajını bekliyorum aydınlatma konusunda daha iyi bilgileniceğimizi düşünüyorum sonuçda takmış ve kullanmıştır.
belki aynı sisten bahsetmiyor olabiliriz. tampondaki sisler fk mercekli sismiş acaba senin bahsettiğin nedir?.
sonuç olarak sis farlarının bazıları birbirine çok benziyor ve ölçüleri birbirine çok yakın, umarım biri sağa biri sola bakıyor dediğin sislerden bahsetmiyoruzdur ikimizde.
araştırmaya devam. saygılarımla
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güncell.
|
|
|
g-demir
2. Vites 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Üsttekinin konumu çok iyi, tampon delinince tam yerine oturmuş. ama gel gelelim alttaki farlar daha güzel. çünkü daha büyük. üsttekiler iyice ufacık, varla yok arası. üstteki konuma, alttaki farları oturttuk mu tamamdır bu iş (ben de yapmayı planlıyorum)
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
üsttekinin sisleri mercekli olduğu için küçük bile olsa büyük kdar ışık vereceğini düşünüyorum.
|
|
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güncel.
|
|
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güncel. |
|
|
tanilbakicimsit
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tanilbakicimsit
|
bakalım nasıl yapmıs cevapları beklıyorum :) |
|
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
peugeot 206'ların ve bmw e46'ların sis ve mercekli sislerinin uyumlu olduğunu sanıyorum tampon için araştırmaya devam (:
|
|
|
tanilbakicimsit
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tanilbakicimsit
|
arastır arastır belkı bulursun banada haber ver yenı 307 alırsam onada onu yaparım
|
|
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yeni derken? zaten yenilerinin orjinali tampon üzerinde olduğu için sorun olmuyor. eski kasayı satıp aynısından alcaksan o başka tabi (:
|
|
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar 206 ların mercekli farları tam oturuyor ve çok çık duruyor. küçük olduğunu düşünen arkadaşlar olabilir onlarda normal sislerinden uygulatabilirler. mercekli sisler küçükdür ama daha güzel aydınlatacağını düşünüyorum. paylaştığım ressimlerdeki sis farı uygulamalı 307 lerin ilk ressimdeki tamponda olan mercekli sis 206 fk mercekli sis farlarıdır. |
|
|
30741
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
mrb trobzonlu abim bnm pejom var ama sis yok sence maliyeti fazlamıdır senn arabandaki sisler
|
|
30741
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bilgi verirsen çok sevnirimmm
parasını geçtim her yerde yaptırabilirmiyim birde sisler hangi arabaya ait saygılar
|
|
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
eski kasa focusa ait sisleri monte ettirmişti.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
Akifff
1. Vites 17 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende aracıma angel far takmayı düşünüyorum, bunun için sisleri tampona taşımam lazım, 206 nın mercekli sisleri 307 ye uygulayan var mı? sonuçlar nasıl? tampon delinmesi ve yerinin ayarlanması biraz problemli gibi,, bu konuda görüş ve önerilerinizi bekliyorum :))
|
|
Peugeot 307 SW 1.6 Full :)
|
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Akifff
1. Vites 17 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
konuyu okudum da alttakilaerin 206 sisi olduğunu görememişim sanırım,,, Eğer sonarlarda varsa gerçekten çok ii olur :)) hiç uğraşmamış olurum . Teşekkür ettim ;)
|
|
Peugeot 307 SW 1.6 Full :)
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |