![]() |
|
alarm tavsiyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tam hatırlayamıyorum ama sanırım Hakan83 un 206 felıne aracına desı taktırmıs ama tam memnun kalmamıs sanıyorum. Artık alarmın kendısınden mıdır veya montaj edenden mıdır bılemıyorum. Boyle bır duyumum var yanı...
|
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
desi optima nrc de sizin istediğiniz gibi bir sistem,marka olarakta desi yi zaten biliyorsunuzdur.
|
|
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r |
|
![]() |
|
Evet 942 olabılır aklımda yanlıs kalmıs herhalde ama 922 dıye bır modelıde vardı galıba
![]() |
|
![]() |
|
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
942 olarak geçiyor katalokta sanırım bundan alacaz birtane , birde xrlerde motor kilitleme olayı varmı .
|
|
![]() |
|
Bu noktada en ıyısı Cenmax tır... Modelıde 922 olacak sanıyorum. Kumandasız olup aracın kendı kumandası ıle calısıyor...
|
|
![]() |
|
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
öncelikle herkeze selam
araca alarm taktırmak istiyorum ancak kumandasız olanlardan yani kendi anahtarı üzerinde devreye sokup çıkartacam konuyla ilgili bana marka ve model tavsiyeleriniz nedir ve nerde taktırmak lazım güzel bir usta tavsiyeside isteyecem sizden... şimdiden herkeze teşekürler....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |