![]() |
|
Çok yaktırmışım bu sefer galiba. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
muzaffer ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2011 Saat 14:36 |
50 lira mazot la şehir içerisinde vites değişimlerini yüksek devirli olarak kullandım özellikle denemek için 182km yol yapmış şehir içinde 274krş hesapladım ben.
|
|
407 Executive Black CD 2007
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok da fazla değil gibi.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
ben şehir içinde gazı okşaya okşaya gitmeme rağmen 50 TL ile 186 km yapınca çok mutlu oluyorum (:
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende bişey diyeceksin sandım abi
![]() Gayettt güzel degerler.
Jetta beniznli ama aynı şekilde onu kullansaydın 50 tl ile 90 100 km anca giderdin
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
yaktıramamışsın ben 1.4 arabayı sıkıştıra sıkıştıra kullandım yüksek devirlerde 4500de falan attım vitesi 3000inin altına hiç düşmedi devir 30tlye 93km yapabildim dahada fazlasını imkanı yok yakmaz heralde.Yakıta görede değişiyor tabi opetten almıştım fullforce mesela sheelde iki ayrı mazot var o bile farkettiriyo gidilen yolu tabi çok yaktımı çekişide iyi oluyo aracın
|
|
![]() |
|
muzaffer ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
ciddimi yaa bak çok mutlu oldum arabamı çok seviyorum yaaaa koca oğlanım benim ben genellikle shell euro disel yada po dan alıyorm ama daha çok shell kaliteli yakıt adamlarn ki sevindim valla :D
|
|
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sevin abi sevin :D Banad alazım öle devir li kullanıp da 300 krş yaksa yine yetr :D
![]() |
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
:D inşallah sanada öyle olur :D
|
|
|
|
![]() |
|
Muzaffer abi devlete çalışıyon valla
![]() ![]() Benim ortalama yol bilgisayarında 5.3 ila 5.5 arası değişiyo 5.5 oldu mu panik oluyorum. Depo çeyreğe düştü 800km oldu. |
|
![]() |
|
Maşallah Muzaffer hocam, senin kocaoğlan çok iyi ya benim gözüm var sanki:P Ama bahsettiğin değerler benim 1.4 HDİ ile de elde ettiğim kadar bence çok yakmamış:)
|
|
![]() |
|
Ali abim sen genc adamsın hızlı adamsın olacak o kadar biz yaşlandık artık :D
|
|
|
|
![]() |
|
Doğrudur abi ama biner gezersin müsait bir zman kısmet olursa inşallah :) |
|
|
|
![]() |
|
inşallah Muzaffer hocam ya Allah kaza bela vermesin aracımdan memnunum ama nedense bir çekim kuvveti oluyor hep:) yok yok sen nazarlık birsürü birşey yaptır o araca ben kendimden korkar oldum:D
|
|
![]() |
|
hocam üzücü bir haber veriyim o zman ama sen üzülme bu olay mahalleden oldu.Bu akşam saat 6.15 te evin önüne geldim ki ne göreyim
arka tamponun sağ alt köşesi çizik boya kalkmış üzerimde üniforma olmasa ağzıma ne gelse saydıracak hale geldim.Koca oğalnı öyle görnce kan beynime sıçradı polisi aradım ekip geldi çarpan araba da hemen arkama park etmiş.herif park etcem die bizim koca oğlandan başlamış neyse ki herifi yakaladık toz olmadan kaza tespit tutanağı falan filan yarın hallettirmeye çalışcaz.Bereket versin sadece plastik kısımda hasar buna şükür yarabbim buna şükür. :) |
|
|
|
![]() |
|
Abi büyük geçmiş olsun ya bak değdi işte nazarım çok üzüldüm:( ama tek bunlar olsun kardeşim kazalar ya..
|
|
![]() |
|
yok be yaa senden değil bu mahalleye geleli uzun zman olmadı mahallede yeni yeni tanınıyorum ilk zamanlar hususi yıkatmıyodum dikakt çekmesin diye son haftalarda kirli görmedi kimse arabayı mahallede bir kaç kişi var çok dikkatli izliyordu olan neyse onlardan oldu senden değil be hocam sıkma canını buna şükür daha beterinden saklasın rabbim. Maşallahhhh.
|
|
|
|
![]() |
|
Amin abi beterinden saklasın, abi ama görünmeyecek, bakılmayacak bir araç değil ya!
|
|
![]() |
|
valla haklısın hocam böyle devam ederse orjinale çevircez galiba :D hayırlısı allahtan :D
|
|
|
|
![]() |
|
:D evet abi ya bırak orijinal kalsın bak nazar değiyor işte
|
|
![]() |
|
bakalım biraz daha devam bölee :D
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |