![]() |
|
Satılık My Racing Son Susturucu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2011 Saat 12:37 |
||
Kullanmadığım için satıyorum. Fiyat için 75 lira düşünüyorum. Detaylı foto ekleyeceğim müsait olunca.
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
hayırlı satışlar dostumm....
|
|||
![]() |
|||
||
Silencer var mı?
|
|||
![]() |
|||
||
Teşekkürler. Silencer dediğiniz sesi kısıp açabilme fonksiyonu mu oluyor ?
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
evet. silencerin anlamı susturucu olarak geçiyor, ötmesini istemediğinizde ucuna takıp kenarını civata ile sıkarak sabitlediğiniz parçadır.
bu parça takılıp sökülebilen eksozlara "silencerli egsoz" yani susturulabilen egsoz deniyor.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
o zaman benimkinden silencer yok :)
|
|||
![]() |
|||
||
Hayırlı satıslar olsun...
Belkı senden oncekı sahıbı agzına takılan sılencer ını kaybetmıstır. Egerkı kenarında delık var ıse takılması mumkun olabılır. Cunku agzı buyuk gıbı gorunuyor.
|
|||
![]() |
|||
||
güzel egzos güzel fiyat ihtiyacı olan arkadaşlar incelesinler
|
|||
![]() |
|||
||
Teşekkürler.İnceleyeceğim abi birazdan depoda duruyor. yakından da çekeceğim fotoğrafını.
Düzenleyen Alicangulpinar - 16 Eylül 2011 Saat 16:24 |
|||
![]() |
|||
||
Teşekkür ederim arkadaşım.
|
|||
![]() |
|||
||
Basıt bır ayrıntı ama agzını resımlerken mumkunu var ıse cıkıs agzının capınıda olcebılırsen guzel olur
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Tamamdır
![]() |
|||
![]() |
|||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hayırlı satişlar.
|
|||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|||
![]() |
|||
||
Teşekkür ederim. Egzozun çapı soldan sağa 8,5 cm yukarıdan aşağı 9.5 cm. Fotoğraflarını da çektim akşama koyacağım.
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() Düzenleyen Alicangulpinar - 16 Eylül 2011 Saat 21:12 |
|||
![]() |
|||
Sparco54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Nisan - 1989 Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
||
çıkartma sebebin nedir acaba.. zira egzozsuz 106 balkonsuz eve benzer (:
|
|||
Peugeot 106 QS 1.4 8V 2000 - Benzin - Eibach 5 cm CARTECH 8000k xenon - Junyan angel far - Slincerli egzoz
JBL GTO 1201.1 amp Cadence FXS600 15" sub Pioneer 2350 Ünite JBL 16cm comp. 543 469 15 53 |
|||
![]() |
|||
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
||
egzos guzelde kocaelındesın dostum yaa.arkadaslar silencerın gercekten bır faydası oluyormu.bende yarın bır egzos taktırmayı dusunuyorum.fazla pahalı olmayan bırsey.sılencerli 100 tl 120 tl arası bırsey bakıcam.
|
|||
![]() |
|||
||
Aracı genelde uzun yolda kullanacağım. Uzun yolda da bunun sesini kaldıramam yorgun yorgun :/ Ama şimdiki egzozumdan daha memnunum görüntü olarak. Herkes abart sanıyor ama o abartmıyor :)
|
|||
![]() |
|||
||
İstanbul Göztepe'de okuyorum. Pazartesi okulum başlıyor. Her hafta gidip geliyorum sorun olmaz satış.
|
|||
![]() |
|||
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
||
dostum senınkı buyuk kazanlı.bır yarın kartal sanayıye gıdecegım.fıyatlar hakkında bılgım yok.onu alsamda yıne ıscılık bedelı verecegız sonucta.eger dısarda ıscılık dahıl benım ıstedıgım fıyata gelıyorsa sonucta mantıklı oluyor o an yaptırmam.yarın bılgılendırırım senıde.ama dısarda 200 tl gıbı bı rakamsa senınkı makul.
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |