![]() |
|
satılık orjinal REMUS kaçırmayın derim. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2011 Saat 09:18 |
Asagidaki linkten ogrenebilirsiniz. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16848&title=siteye-nasl-resim-ykleyebilirim veya resminizin linkini siz buraya kopyalayin ben veya baskasi gerisini halleder. |
|
![]() |
|
YUNUS MERİÇ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2011 Konum: ist/pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı YUNUS MERİÇ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşım ben daha önçe vtecII de kullanıyodum ve çok tatlı ses veriyodu kafa şişirmeden ama ne yazıkki video yok çekmek aklıma gelmedi hiç şu an boşta duruyo..
|
|
207 1,4 confort 3k benzinli
çelik gri |
|
![]() |
|
YUNUS MERİÇ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2011 Konum: ist/pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı YUNUS MERİÇ
arkadaşlar birisi bana foto nerden yükleniyo tarif edebilirmi
|
|
çelik gri |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fotoğraf görebilseydik iyi olurdu..
|
|
![]() |
|
axi206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
tamamen krom slıncerlı egsozum var taktıralı 1-2 ay oldu. egsozunuzun sesını vıdeo olarak yukleyebılırmızınız
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı YUNUS MERİÇ
bi ekleye bilsem resim onla uğraşıyorum ama bi türlü beceremedim:( |
|
çelik gri |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bır resmını eklede almaya nıyetlı olabılecekler gormus olsunlar
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı YUNUS MERİÇ
arkadaşlar önçeki aracımda kullandığım çift kafa orjinal remus egzozumu satıcam veya silencer'lı bi egzozla takas yapmak istiyorum,
fiyatınını sıkıntı yapmayın arası bulunur ve söylenen rakamlara saygımız vardır..
teşekkürler..
|
|
çelik gri |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |