![]() |
|
eksoz alev kiti |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2009 Saat 11:00 |
||
öncelikle arabanızda olması ve olmaması gerekn şeyler: katalizör varsa iptal edilecek, eğer yoksa halay çekilecek
![]() ![]() ![]() 1-Araba dururken: önce gaza basıp deviri artıracaksın devir düşmeden hemen düğmeye butona tutarak gazı pompalayacaksınız ve 1-2 saniye sonra butona basmayı bırakacaksınız bırakacaksınız. eğer çok uzun süre butona basılı tutarsanız devir çok düşer ve motor stop eder. bir daha arabayı çalıştırmanız gerekiyor. 2-Araba yürür haldeyken: arabayı öncelikle hareket ettiriyoruz ve hızınıza uygun vitese takıyoruz devir ne kadar yüksekse o kadar çok alev çıkar. araba vitesteyken düğmeye basılı tutuyoruz ve gazı devamlı pompalıyoruz. arabanın tekrar hızlanmasını istiyorsanız düğmeden parmağınızı çekmeniz yeterli. bunda süre kısıtlaması yok araba durana dek yapabilirsiniz. görenler nos açtığınızı zannedebilir. arkanıza süperspor arabalar takılabilir (m3, lamborghini, porsche, ferrari v.s.) sakın gaza gelip peşlerine takılmayın. LÜTFEN BEYLER BU İŞLEMİ YAPANLARIN VE YAPMAYAN HERKEZİN DİKKATİNE "KURALLARA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM" herkeze alevli günler diliyorum... Alıntıdır... |
|||
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
makeleyi hazırlayan herhalde halay başı =)
|
|||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Güzel paylaşım okumuştum bir yerde bu makaleyi..
|
|||
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|||
![]() |
|||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
||
Harun yalnız senin arabaya olmaz bu
![]() |
|||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|||
![]() |
|||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
||
flame kit alırım ugrasamam bunlarla ben :D
|
|||
![]() |
|||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
||
Halayın arasına bile giremiyoruz bee. Kenara geçip alkışlayalım en iyisi
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
||
niye olsmasın abi LPG li diye mi =) |
|||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
||
Aynen Harun LPG li olduğundan dolayı
![]() |
|||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
||
LPG li araçlar benzinliden daha cok alev atıyormuş 1.5 mt lere kadar alev attığını duydum =) |
|||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
||
harun nedir bu alev merakı
![]() |
|||
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
||
tamamen bilgilendirme amaçlı benim merakımdan değil =) |
|||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
||
Hadi hadi ne zaman alev atıyoruz sen onu söyle :D
|
|||
![]() |
|||
Doktor ![]() 2. Vites ![]() ![]() DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
||
Anlatım süper, halay başı olmak isterdim, hazır folklor ekibinde de bulunmuş biri olarak ama Hdi arabayla olacak iş değil bunlar, hele de 70 hp ile :)
Güzel bir anlatım olmuş, teşekkürler.
|
|||
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
||
kat iptali gerektirmese yapardım da gerek yok =) |
|||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
||
V-tec i alınca yapalım abi =) |
|||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
||
Valla Harun lpg de hem tehlikeli hemde ben yapan kişi ile görüştüğümde lpg var ise olmaz demişti
|
|||
Hakan GÖKDEMİR
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
||
Ben de kitlere baktımda benzin li ve LPG li araçlara uyum sağlar yazıyodu bende onların yalancısıyım =) zaten dediğin gibi LPG li araçta tehlike |
|||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
bende lpgli bmw wardı ve senin bu olayı benden önceki eleman yapmış ben arabayı aldığımda üstünde takılıydı ama sorun olmuyordu..
benzinde alev kırmızı atarken lpg de mavi atıyordu.
dediğin gibi çok dikkat çekiyor yanlız satarken baya prim yaptırıyor...
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Harun abi çok ilgimi çekti yaa güzel paylaşım
![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |