|
Jant için yardım lütfen |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
burakg44
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2011 Saat 13:45 |
2011 model 308 sahibiyim.arabamın jantlarını değiştirmeyi düşünüyorum.acaba ebatını büyütüp 17 inç mi yapsam yoksa 16 inç yeni jantmı alsam karar veremedim.lütfen görüşlerinizi bildirin.teşekkür ederim |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım"
başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm
bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere
yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşım ben 2003 1.4 307 kullanıyorum orjinali 15di büyüttüm 18 taktım haliyle lastik yanağı küçüldü.Konforda biraz kayıp oluyo araö sertleşiyo ama 17de pek bi değişiklik hissetmezsin.Alacağın janta dikkat et hafif olsun lastik genişliğinide haddinden fazla kalınlaştırmazsan avantaj bile olur sana arabayı jant gösterir bence 15 takıcaksan hiç takma 206da hoş duruyo ama senin arabada ufak durur
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |