|
Continental ContiEcoContact 3 lastik aldım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2011 Saat 12:36 |
||
arkadaşlar Continental ContiEcoContact™ 3 195/65/R15 91T lastik aldım tanesi 150 TL 5 taksitle kullanan bazı arkadaşlarım iyi bir lastik olduğunu söylediler.bende şimdilik memnunum yumuşak hamurlu bir lastik sürüşü konforlu ve sessiz...sizin fiyat ve kalite olarak görüşlerinizi öğrenebilirmiyim...
Düzenleyen OsmaNDogaN - 04 Eylül 2011 Saat 12:36 |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Hayırlı olsun. Ben de lassa impetus revo almıştım 4-5 ay önce 155,00 TL ye 8 taksit. Oldukça da memnunum aracımda kumho vardı bunu takınca fısır fısır oldu :))))
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Osman abım oncelıkle hayırlı ugurlu olsun dıyeyım. Gule gule keyıfle kullanmanı dılerım...
Fakat Premıum Contact nıye bakmadın onu merak ettım. Cunku EcoContact adındanda anlasılacagı uzere en dusuk serıdır. PremıumContact daha ust serıdır SportContact ıse en ust serıdır mısal...
Ayrıca senın aracın lastıgı H sınıfı olması lazım dıye dusunuyorum...
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
+1 Bence de T serisi yerine H serisi alabilirdiniz. Servisler genellikle W serisi öneriyor ama onlar da biraz tuzlu oluyor. Fazla hız yapmıyorsanız işinizi görür. Hayırlı olsun. |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Ben arkadaslara katılmıyorum. Bence gayet güzel bir seri almışsın kardeşim hayırlı olsun. Biz fazla hızı seven insan olmadığımızdan T serisi yeterli olur. Diğer üst serilere gelince onların fiyatı malum. Bence bu fazla para harcadığımız dönemde en ekonomik secimi yapmışsın...
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bır dakıka abıcım yanılmıs olmayalım. EcoContact ıle PremıumContact arasındakı fark sadece hız sıfını degılkı !!!
Tamaman farklı lastıkler. Bırısı Eco serısı dıgerı Premıum serısı. Desenıde farklı kaucuguda farklı. Fıyat olarak arasında 20 tl gıbı oynayabılır. Zaten 195 65 15 olcusu uygun fıyatlı bır olcudur
Ha aldıgı lastıkte gayet guzel bır lastık tabıkı ısını fazlasıyla gorur. Buna sozumuz yok. Ama sadece almısken onu almak daha ıyı olabılırdı dusuncesıyle soyledım sadece
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Kumho dıyorsun ama her modelı aynı degıl kı
Marka verırken modelde vermek gerekır. Senın olcude KU31 Ecsta SPT vardır dıye dusunuyorum. Kuru zemınde fena degıl ama ıslak zemınde tutusu bıraz zayıf bır lastık. Kendı aracımda var kullanıyorum. Ama parasına gore ıyı bır lastık...
Istedıgın olcude farklı bır desene sahıp kumho mesela KH25 gıbı bulabılırsen dene dıyebılırım...
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Evet baktığım lastik dediğiniz model. Araştırdım çok farklı lastik bulabilir miyim diye ama ebatından ötürü fazla çeşit yok malesef.
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Evet olcuden dolayı pek secenegın yok. Bır kardesımızın 106 Quıkınde de Escta SPT var. Kendısı genel olarak memnun oldugunu soylemıstı...
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
teşekkür ederim cem bu lastik te kampanya olduğunu öğrendim ve T serisinin bana kafi geleceğini anladım kampanyasız eski fiyatı 174 tl idi..bende hemen gidip aldım abim toyota corollada kullanıyo çok memnun...bende düşündüm bu fiyata kore malı lastik alacağıma kaliteli alman markası daha iyidir dedim çünkü geçenlerde kayınbiraderim sava marka aynı ebat lastiği 150 tl ye aldı continental savadan kat kat iyidir... Düzenleyen OsmaNDogaN - 04 Eylül 2011 Saat 18:38 |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Düzenleyen hakangumus - 04 Eylül 2011 Saat 19:40 |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Aslına bakarsanız EnergySaver düşünüyordum ama onların fiyatları da yukarıda biraz. En uygun 225 TL. 4'le çarpınca...
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Osman abi hayırlı olsun lastiklerin. Güle güle eskit :D
Ben de kışlık arıyorum. Michelin Alpin bakıyorum saç jantlar için fiyatlar pahalı ne zaman almak gerekirki |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
teşekkür ederim ali kardeşim çok saol...kışlık lastiği bu mevsimde alman daha doğru olur fiyatlar uygun çünkü kış yaklaştıkça pahalılaşır...+ yakın çevremde lassa snowway kışlık kullanan kişiler çok memnun istersen düşün derim ben...
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Sağolasın osman abi hemen bi incelemeye alıyım. |
|||
sarikulce
1. Vites 13 - Kasım - 1983 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2011 Konum: İST - Gültepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sarikulce
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
Bende ContiEcoContact™ 3 185/65/R14 86H var 6 aydır kullanıyorum çok memnunum önceki lastiklerim Pirelli P6 idi her anlamda arada dağlar kadar fark var
|
|||
306 XR lpg 34 E 6204
532 402 28 47 __Coşkun SARIKÜLÇE__ |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
valla bende alalı bir kaç gün oldu ama ilk hissttiğim şey sesizlik ve fren mesafesinin baya bi kısalması hakkaten asfalta iyi tutunan bi lastik..
|
|||
sarikulce
1. Vites 13 - Kasım - 1983 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2011 Konum: İST - Gültepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sarikulce
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
+1000
|
|||
306 XR lpg 34 E 6204
532 402 28 47 __Coşkun SARIKÜLÇE__ |
|||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |