![]() |
|
motor arızası olabilirmi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ask307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2011 Saat 00:36 |
selam arkadaşlar, herkeze hayırlı geceler; benim bir sorum olacak, bugün 300 km yoldan geldim aracın kaputunu açtım daha sonra araç çalışırken yağ konulan bölümü açtım motor çok aşırı değil ama bir üfleme vardı aynı zamanda hafi,f kokuda vardı aracım 103000 km de acaba 1.4 hdi acaba motor ömrümü azalıyor, birde egzozdan sanki bir şey yanmış gibi koku geliyor, şimdiden herkeze teşekkürler |
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
motorda bir sıkıntı oldugu açık bence en kısa zamanda aracınızın motorunu iyi bir ustaya gösterin
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Aracin cekisinde problem var mi? Guc kaybi var mi?
|
|
![]() |
|
ask307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
çekiş iyi bir değişiklik yok 4. vites 140 yapıyor ama 5 takınca 150 yi geçmiyor, bakımlarını hiç geçirmem hep zamanında yaparım motor bu kadar erken bitmez herhalde
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
motorunuz sagır olmuş olabilir 5 vitesde aracın son hızına kadar çıkması lazım
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Pek yag eksiltme gibi bir durum soz konusu mu?
Bunlari soruyorum cunku yag kapagini actiginizda hafif bir ufleme normaldir. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
normaldir 150 5. viteste lastik türü vs etkiler bunu ama yapabilceğin maksimum 170-180dir zaten aynı araçtan bende kullanıyorum.Yağ çubuğunu çıkar bekle araç çalışırken beyz duman geliyosa yada ekzosttan atıyosa beyaz duman yağ yakıyodur başka sorun olduğunu sanmıyorum su yağ eksiltmiyosa
|
|
![]() |
|
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
Yağ doldurma kapağındaki basınç nedeniyle bu ufleme ve yanmış yağın kokusu normal değil mi ya? Ben mi yanlış biliyorum?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |