|
bakım kilometresi nasıl sıfırlanır? |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
okan0665
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2011 Saat 01:17 |
|
Arkadaşlar, haftasonu aracıma (207 1.4 hdi) bakım yaptırdım, yağ ve filtreler değişti ama bir sonraki bakıma kaç km kaldığını gösteren sayacı sıfırlamamışlar, bu işlemi nasıl yapacağımı bilen var mı?
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
kontağı çevir.tam bakım km deyken uzun bas o yanıp yanıp söner.sonra 1o dan geriye saymaya başlıyor.30000 km yazıyor(tabi benimki 206) böyleydi.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
206 larda ole aynen katılıyorum bende ole sıfırladım
|
||
Engin Tepe
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Pug pug dur dene bi istersen :)
|
||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
okan0665
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Denedim olmadı. Başka bir yol öneren var mı? |
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Var. Peugeot Planet 2000 sistemi ile aracinizi bilgisayara baglayarak sifirlayabilirsiniz Bu soylenilen yontemin olmasi gerekiyor. Kontagi kapatin, gosterge panelindeki sagdaki butona basin ve basili tutmaya devam edin. Diger taraftan kontagi cevirin ve arabayi calistirin. 10'dan geriye dogru saymasi gerekiyor. Sayim bittiginde sifirlanmistir. |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
kontagı tam kapat ekranda sag taraftakı dugmeye basılı tut ve kontagı ac 10 dan gerıye sayar ve bekle sonuc sıfırlar hayırlı olsun
|
||
okan0665
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Teşekkürler arkadaşlar, sıfırlandı. Bu arada 2000 KM yaptım ama olsun, artık 7000 kala gideriz bakıma:)
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |