![]() |
|
satılık Peugeot 206 x-Line |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gurkan34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2011 Konum: İST/Bostancı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2011 Saat 01:53 |
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Araç 2003 Model Peugeot 1.3 X-Line Araç 209bin Kmde , arabayı anlatmama gerek yok resimde herşey var zaten peugeot anlatılmaz yaşanır :) Daha dün Üsküdar Bostancı yaptım kavşaklarda yol üzerinde mükemmel kaymak gibi kayıyor. Yol tutuşu şahane arabanın herşeyi orjinaldir 2. el olarak aldık kaçıncı sahibiyiz bilmiyorum :) Muaniyesi yoktur bayramdan hemen sonra yaptırılıcaktır. aracın sağ in tarafında ufak bir kaç cizik var boyatmadım hem orjinalliği bozulmasın hemde masraf yapmak istemedim :) Fazla anlatabileceğim birşey gelmiyor aklıma. Araç almak isteyen arayabilir detaylı bir şekilde görüşülünebilir. 0537-352-16-47 Fiyata gelince 15.000 olarak düşünüyoruz fakat tabikide pazarlık payı olabilir. Acelesi yoktur... şimdiden Hepinize Teşekkürler :) Düzenleyen AlbaYDemircaN - 29 Ağustos 2011 Saat 09:10 |
|
Peugeot 206 2003 xline 1.3 Benzin/lpg
İstanbul/bostancı 0537 352 16 47 |
|
![]() |
|
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kefilim bu araca bu kadarını söylüyorum :) gerçekden güzel araçtır :)
|
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
![]() |
|
gurkan34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2011 Konum: İST/Bostancı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Teşekkürler kanka :)) tabi sende tattın tadını :D
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hayırlı satıslar
|
|
![]() |
|
teşekkürler ahmet abi satmadan once bi buluşmaya katılmayı isterim :)))
|
|
|
![]() |
|
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
hayırlı satışlar ...
|
|
![]() |
|
Selo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1990 Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
Hayırlı satışlar öncelikle.
İlanınızı kirletmek istemem, yanlış anlamayın sakın, şuan ben de kendime bir 206 alıyorum ve piyasa araştırma aşamasındayım. 03 model ve 200Bin km.deki üzerinde hiç ekstra olmayan bir aracın değeri sizce bu mudur? Dediğim gibi,yanlış anlamayın sadece merak ediyorum.
|
|
![]() |
|
arkadaş kendini detaylı tanıtırmısın ??? eni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize... 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com Düzenleyen by_ersin - 29 Ağustos 2011 Saat 13:34 |
|
![]() |
|
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
temiz duruyor fakat motoru yıkatıp partlatırsan daha güzel olur gürkan bey ve biraz fiyatta da esnek olmanızı tavsiye ederim 120 binde şeytan kırmızısı alacaktım aracımı almadan önce dizel çelik jantından müzik sistemine kadar var dı tamircime de goturdum boyasız harika araçtı ama kısmet olmadı fiyatıda sadece 14.500 dü sizinkide temiz dir fakat insanlarımız km konusunda biraz huysuz
|
|
![]() |
|
hayırlı satışlar....
|
|
![]() |
|
Hayırlı satıslar olsun... |
|
![]() |
|
Hayırlı Satışlar Olsun Arkadaşlar;
|
|
![]() |
|
goner ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() |
|
musictime dediğin gibi yapmak isterdim ama ozaman yoğundum bayram telaşı felan :) satmadan once tabikide tamamen temizletip ole yapacağım. Birde aracı annem ve ben kullandığımız için pek fazla ilgilenemiyorum. Km konusuna gelince tabikide huysuz bu Km deki bi araca bu fiyatı bnde uygun görmüyorum tabikide, fiyat net fiyat değildir pazarlık payı tabikide vardır. Arabayı annem için satıyorum kendisine aile arabası almak istiyor bu yüzden elime bu arabadan nekadar para geçere okadar iyi olur diye düşünüyorum yanlışsam k.bakmayın. fiyatın 15.000 olmayacağını bende biliyorum ama annemin ısrarı üzerine yazdım :) 03.09.211 tarihinde tekrardan servise sokuyorum tamamen kontrol edilip çıkacak bir sorunu kalmayacak, aracı almak isteyenlerle zaten irtibata geçip bir buluşma görüşme ayarlıyorum :)
|
|
|
![]() |
|
Arabana baktım kardeş güzel araç tamda istediğim tipten fakat arabayı annem için satıyorum yani aile arabası geniş bir araç almak için paraya ihtiyacım var ama arkasından tabikide kendime bir araç almayıda dusunuyorum :D aklımda bulundurucam aracını :) |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |