|
106 GTI Kalorifer Motor Dişlisi |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2008 Saat 02:41 |
|
Orta konsolda en sagdaki tuş havanın içerdeki cevrimi dışardan hava girişini kapatan buna basınca ve basmayıncada yapmaya basladı torpido altından kapak acılış kapanış sesi geliyor ''tak tak'' diye elektirikciye gosterdim kalorifer motoru dişli sıyırmış ön konsol sökülüp degişmesi lazım dedi.Sesi idareten kesmek için kablo kestirdik.Kaldı öyle şimdi o tuş çalışmıyor tabi...
Daha önce böyle arıza yasayan varmı? Yada alternatif tedavi şekli söyleyecek olan? Şu anda araca sürekli dışardan hava giriyor.Yani İç hava sirkülasyon tuşu iptal oldu.
|
||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ben daha önceki GTı da böle bir sorun yaşamadım...Çok acayip bir arıza gibi....Şimdiki quık te o düğme yok zaten...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bence elektırıkcının dedıgı yanlıs olabılır servıse gotur derım senın o tus basılımı kaldı anlamadım ama kalorufer dıslısınden oldugunu sanmıyorum sencerım...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Serviste aynı şeyi sölüyor.Dişli sıyırmış.
Bende kablo kesimiyle sorunu gecici cözdüm sen yapmıyor en azından.
Ama dışardan hava girişinide engelleyemiyorum.Acık vaziyette iken kablo kesildi..
Silecekleride söküm bare
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben ne zaman sıleceklerı soksem yagmur yagıyor anlamadım gıttı...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
buda yenı moda olçak arkadaşlar sileçek sokme yakında butun araclar sileçeksız gezıcek sızın yuzunuzden
|
||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Silecekler hiç sökülür mü abi...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sokulur tabıı neden sokulmesın...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Kışın sökmeli zevki orda. |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
cama surulen bır sıvı var onu surersen kısın sılecege hıc gerek kalmıyor su durmuyor ustunde hıc ...
|
||
okan77
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
dikiz aynası iptali nasıl olur.....
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Raistlin
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Mart 2008 Konum: ISTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ohaaa Deran arabanın orasını burası kevgıre çevirme. Bir kere bu tip aynalar nostaljı sizinki gibi gunumuz çizgilerini taşyan bır arabada boyle bır aynanın gıdecegını hıc sanmıyorum.
|
||
|
||
kerten
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
benim aracta da böyle bir problem var ama senin problemi tam anlayamadıgım icin aynısı mı bilemiyorum..
arac 106 gti.. kalorifer ve klima kapali olsa bile araca sürekli hava giriyor hafif şekilde.. hatta sıcağa alınca fan kapaliyken bile sıcak hava giriyor, çubuğu soğuğa çekince de soğuk giriyor (klima soğuğu değil).. hiçbir şekilde hava girişini engelleyemiyorum... ama seninki gibi sesler gelmiyor torpido tarafından. |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Kaloriför motorun dişli sıyırmıs senin aracta senden önceki sahibi iç hava sirkülasyon tuşunu yani modunu iptal etmiş o dişli sesini kesmek için.
Yani sürekli hava giriyor.
Problem aynı.
106 gti kronik hastalıgı.
|
||
kerten
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
fakat sirkulasyon tuşuna basinca ışık yanıyor düğmenin ışığı..
ne yapmamiz gerekiyor masrafi cok mudur bunun |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sende kabloyu kesmemiş o zaman ışık yanıyorsa.
Sendeki problemi anlamadım valla. Bi göster.
O tuşa basınca dışardan içeri zerre hava almaması lazım.
Bende dişli sıyırdığı için o tuş iptal sesi kestik böylece. Sende dişlide sıyırmamış.Bi göster bakalım ne dicekler.
(Elektirikci anlar.)
|
||
kerten
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
tamam bi göstereyim..
benim icin büyük bi problem degil ama sonucta düzelse daha iyi olur :) |
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |