![]() |
|
güne berbat başladım :@ |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
oktay_251 ![]() 1. Vites ![]() 30 - Temmuz - 1985 Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2011 Konum: Burdur, Bucak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oktay_251
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2011 Saat 10:57 |
herkese hayırlı günler diyecem ama benim için hiç hayırlı başlamadı
![]() ![]() araba kullanmasını bilmeyen birisi diyecem çünkü koskocaman yolda gelipte benim kırmızı şeytanıma sağ arkadan sürttürdüler ve ne rahatlıktır ki adam gelipte söylemiyor bile
![]() ![]() ben farkettim ve sürten araba boyası benim arabada çıkmış rengi beyaz hemen gittim beyaz sürten arabaya baktım ve sağ tarafı boydan boya kırmızı boya yani benim kırmızı şeytanımın boyası
![]() ![]() ![]() gittim sahibini dükanında bi güzel hakladım (lafla dayağa karşıyım
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
2004 Wolkswagen Bora Pasific 1.6 16V 105HP Benzinli
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun.. ufak şeyle mide bulandırıyor işte ... allah beterinden saklasın .. bu gibi ufak tefek kazalar belkide büyük kazaların olmasına engel oluyor .. şeytan kulağına kurşun. aman diyelim ..
|
|
![]() |
|
Geçmiş olsun arkadaşım,bu arada o sürten akılsız adama çok ayar oldum,madem yapıyorsun git adamgibi anlat kardeş şole oldu bole oldu bununki tam asalaklık.Geçmiş olsun...
|
|
![]() |
|
taksicicocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: İST, pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı taksicicocuk
geçmiş olsun kardeş şu mübarek günlerden sabretmek çok faydalıdır birbirimize gereken yardımı ve sabrı gösterelim lütfen az kaldı,,,
iyi günler
|
|
2004 307 xt auto. 65000 km de orijinale
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
geçmiş olsun, bende bu sebepler yüzünden çizilen yerleri boyatmıyorum, iyice kötüleştiğinde bir kaç kere daha çizildiğinde vs boyatırım. sende çok kötü değilse elleme nazar olarak kalsın boyatınca aynı yerin çizilmesi daha çok üzecektir seni.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Sanada bi geçmiş olsun diyelim. Maşalllah dedik ama nazar mı degdi ne.
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
oktay_251 ![]() 1. Vites ![]() 30 - Temmuz - 1985 Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2011 Konum: Burdur, Bucak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oktay_251
herkese çok teşekkürler abicim zaten beni sinir eden adamın sürtmesi değil pişkinliği yaa ben araştırmasam belkide hiç söylemeyecek
![]() bu arada metin abi mecbur yaptırmam gerekiyo baya bi girmiş çamurluktan
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mehmet eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
gecmıs olsun.
|
|
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
|
![]() |
|
gecmıs olsun sınek kucuk ama mıde bulandırır
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oktay_251
kesinlikle şuan kendimi işe bile veremiyorum canım çok sıkkın bide tam bayram öncesi şimdi boyaya soksam mümkün değil yetiştiremezler
|
|
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
sıkma canını kardesım her hayırda bir şer her şerde bir hayır vardır allah beterınden saklasın
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
Geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
GEçmiş olsun kardeş,Allah beterinden saklasın. Adam harbiden dayaklıkmış..
|
|
![]() |
|
cok gecmıs olsun kardesım ya :((( cok uzuldum gercekten :(( dedım ama sana araban cok güzel duruyor bı kocaman nazar boncugu as:(((
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oktay_251
Allah razı olsun sağolun. bi kan akıtmam lazım aslında bu arabayı aldığımda bi fırsatını bulup akıtamadım :( ufakta olsa can sıkıyo işte ben gözümden sakınıyorum hıyarın biri geliyo vuruyo işte |
|
|
|
![]() |
|
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
Geçmiş olsun. Ramazan ayı içerisinde sinir katsayım 2-3 katına çıktığı için ben o olay karşısında aynı tepkiyi veremeyebilirdim. Hakedene hakettiği yerde şiddet vardır diyenlerdenim. Umarım araç bir an önce eski haline gelir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oktay_251
sağolasın inşallah biran önce yapılır
|
|
|
|
![]() |
|
boşver abi takma kafana geçmiş olsun
![]() |
|
![]() |
|
mehmet1965 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: AŞKI ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet1965
ben de boyle bır olayla karsılastım ama tersı
markete gırdım alısverıs falan esımle beraber plaka onons edılıyor cıktım arabaya baktım bırsey yok gırdım ıcerı aradan ıkı dakıka gecmedı yıne anons cıktım yıne kımse yok arabanın basına gıttım sagına soluna baktım yok bısı gırdım ıcerı bır daha vay arkadas ne oluyor dıye danısmaya gıttım bır arkadas neredesın sen dıye benı fırcalıyor ne oluyor dedım ya araba otoparkta yanlıs yere cekme ımkanım yok zaten demesın mı ben senın arabaya surttum cıkarken len nasıl yaptım koca otoparkta arkan bos onun bos basladım ben fırcalamaya sonra yarın gıdelımde yaptıralım dedı arabaya komple pasta polısh hallettık boyle de olabılıyor yanı nıye burada anlattıysam onu da bılmıyorum da :) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oktay_251
![]() sağolun bu arada tekrardan. bugün götürecem boyaya arabayı bakalım yarın akşama çıkartmaya çalışırım dedi usta inşallah sorunsuz bi şekilde biter.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |