![]() |
|
saga sola cekme,direksiyonda bi acayiplesti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
arap_aydin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arap_aydin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2011 Saat 02:30 |
aracimin lastikleri yeni,rot ayari yapilmadi rotlar iyi dediler,balance ayari yapildi,direksiyon izalama falan yapildi.normal bi hizlada giderken direksiyonu sistem saga sola cekiyor gibi hissediyorum,zaten saga sola donuslerdede araba kafa sallama yapiyor,direksiyon icindeki bir mekanizmanin saga sola cektigini hissediyorum,hafif hizla direksiyonu sag sol yaptimi direksiyondaki titremeyi hissediyorum,ingilterede yasiyorum 7-8 tamirciye gittim hepsi saglam dedi sadece 1 tanesi direksiyon cubugu dedi,sizce sorun nedir ve tehlikelimidir.tesekkur;er
|
|
![]() |
|
taksicicocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: İST, pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı taksicicocuk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
valla hocam arabanda gezme diye tabir edilen olay var muhtemelen rot başları bağımsız sadece can sııntısı verebilir ancak tabi benden daha iyi anlayan birine göstermek lazım
|
|
2004 307 xt auto. 65000 km de orijinale
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |