![]() |
|
amster kol dayama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2011 Saat 00:00 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bimden alcaktınız abi kaçırdınız siz 15Tl :)
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
hım ama amster farklı oluo albayım var bi dostumuzda 139 tlye aldık ben bayıldım öykeyse eger buda ben razıyım yeter bana :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Dinocom; Güzel Paylaşım Ellerine Sağlık,
Fakat Bu Kol Dayamanın Aynısından Burada Çok Uygun Fiyatlara Bulmak Mümkün, Tabi Markasına Bişey Diyemeceğim, Bahsettiğin Kolçak Modeli Üzülerek Belirtmeliyimki 206 larda Pek Sağlam Oturmuyor... Yakın Bir Arkadaşımın Aracına Takmıştık... Pek Bir Randıman Alamadık, |
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
arkadaşlar armster bire bir uyumlu gri bej siyah renkli kol dayama fiyatı 70tl duşmuş
gezerken rastladım adını vermek istemediğim popiler bir online alışveriş sitesine ihtiyacı olan alsın derim cunku fiyatı biliyorsunuz en ucuz 119tl şle 139 tl arasında..
ben alıcam bence almamı bekleyin cunku muadili urunuda armster die satıyor olabilirler düşüncesindeyim.. tutanak tutp geri gönderme ihtimali de var. ben alıp sizinle paylaşıcam en gec perşembe cuma gunu
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |