![]() |
|
LPG tankından gelen "çıtt" sesi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kuantum ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2011 Saat 10:27 |
Özellikle arabamı çalıştırdığımda arkada tankın bulunduğu bagaj tarafından(aracım station wagon, o nedenle tanktan gelebilecek bir ses kulağıma rahatlıkla gelebiliyor.) "çıtt" diye bir ses geliyor. sanki metal bir levhaya tırnağımla vuruyormuşum gibi. Sonra bir daha da olmuyor Fakat hemen her aracı çalıştırdığımda bu ses geliyor. Acaba araç çalıştığında tankın içindeki bri parça tanka mı vuruyor? neden olabilir?
|
|
![]() |
|
burakdmr ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: SİNOP/SAMSUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracınız lpg ye geçiyor :)
|
|
2008 Peugeot Comfort 1.6 HDİ 90 Hp
|
|
![]() |
|
tayfundoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1993 Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: BURSA OSMANGAZİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfundoner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynn :) sıralı sistem se çalıştıktan sonra bi çıt sesi gelir.
|
|
TYFN DNR
2000 PEUGEOT PARTNER 1.9 D TYFN_DNR28@hotmail.com Gurbetçi Çotanak 028 |
|
![]() |
|
woshborn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
lpg tankından geliyor gazı devreye sokuyor korkulacak hiçbirşey yok zaaten çalıştırdıktan sonra bir defa yapar.
İyi sürüşler
|
|
Seni o kadar hayal ettim ki artık bir hayalsin…
Peugeot 207 2Tronıc 90 Hp 1.4 2010 Siyah BRC |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Lpg emnıyetı ıcın depo ustunde ve motor daıresınde de bulunan selenoıd valfler acılırkı gaz motora dogru gelebılsın. Bu sesı duyman cok normal.
Arac calısırken benzıne al ve tekrar gaza aldıgında aynı sesı tekrar duyarsın...
|
|
![]() |
|
kuantum ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
Hmm. anlaşıldı :) Önceki araçta duymuyordum, çünkü tank stepne yerindeydi..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |