![]() |
|
bnm bazı sorunlarım var beyler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
hakan4141 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakan4141
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ağustos 2011 Saat 20:43 |
|
|
||
![]() |
||
hakan4141 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakan4141
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
iyi akşamlar arkadaşlar ben izmitte oturuyorum yaklaşık 9 ay önce bir 306 aldım bana acil vites topuzu ve rolanti ayar valfi gerekiyor burda çok pahalı çıkmada yok vites topuzu 110 tl rolanti ayar valfi 650 tl dediler arabamdan memnunum ama bu sebeblerden dolayı sahibinden.com da satılığa çıkardım diğer araçlarda valf 50 ile 200 tl arası bizimkiler ne pahalı burda çok pejo ustası aradım en sonunda buldum ancak onu buluncaya kadar çok yere arabayı gösterdim fakat hiçbiri adam gibi teşhisler koyamadılar halbuki pejo aracını çok seviyorum ama bu yüzden beni soğuttular bana yardımcı olursanız sevinirim
|
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
orjinalin biraz dışına çıkarak vites topzunu 25 30 tl ye spor bitane ala bilirsin rolanti ayar valfi ne tam olarak bilmiyorum ama fiyatı birde şahin pejo dan ala bilirsin sponsorlarda bilgiileri olması lazım
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
öncelikle aramıza hoşgeldin arkadaşım ... aracından soğumana gerek yok.... bir kere rolanti valfinin 650 tl olması imkansız.. sana bunu kim söylemişse olayı resmen çığırından çıkarmış ..ben yetkili servisten 85 tl ye aldım.. sanırım aracında rolanti sıkıntın var... belkide rolanti
valfin sağlam .. kelebek boğazını temizletince düzelecek...
|
||
![]() |
||
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
|
Ersin abi 306 konusunda gerekli tüm bilgileri size verecektir. Öyle hemen araçtan soğulur mu ya aslan o aslan
![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
bende çoğu şeyi başıma gele gele bide büyük üstadımız cecoliden öğrendim ... yiğidi öldür hakkını yeme ... saleeh.. ankara kalesini ele geçirdin sanırım .. yeter kardeşim gelsene artık ya.. özledik .... ![]() |
||
![]() |
||
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
|
Evet burdan Cem abi'ye sevgi ve saygılarımızı gönderelim:) Abi bayrama kadar burdayım. Ramazanı ailemin yanında geçirip bayramdan sonra geliyorum inşallah :)
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |