![]() |
|
Quik diyorum ama... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
106 temiz kazasız bulmak çok zor ben zorda olsa 106 xs buldum oda şansıma sana tavsiyem motordan iyi anlayan biriyle bakman yoksa hayalin olan 106 kabusun olur. 1.4 olduğu için fazla yakmaz bir arkadaşım 200 tl izmir - istanbul -izmir yaptı.kimse gözünü korkutmasın keyifle süreceğin arabalardan birtanesi.106 aşkı başka olur unutma.. |
|
![]() |
|
anayurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
200 liraya 650 700 km çok iyi ya :) saolsn çok makbule geçti bu :) gti kazasız tamamda quiklerdemi bu hale geldi ya..
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
106 qick in avantajları bilgidim şuan eksiklerim yada yanlışım varsa düzeltin
1- gti kopyası 2 - 1,4 (oynanmamışsa vede kullanıma baglı olarak 200 liraya 650 700 km yapabilirsin) 3 - klimalı olanıda var olmayanıda 4 sanrooflusu var olmayanaı var 5- kazasız sağlam bulmak zor |
|
![]() |
|
anayurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Diyosunuz... :)
|
|
![]() |
|
kapa gözünü al bir 106 quick bak keyfine ;)
|
|
![]() |
|
106 hastalğı var biraz.. :) gönül ister bir gti yapmak ama şuarlar tek sorun yakıt malesef.. hem 106 olsun hem az yaksın dediğim için aklma quik geliyor.ancak çevremdekiler gti'la ne kadar farkedicek yakıtı sıkştrmadığn sürece nerdeyse aynı yakar diyorlar arka frenlernn kampna oldğu için drdramssn diyorlar biraz kafam karşk bu yüzden. |
|
![]() |
|
kardesım bende 206 quıksılver var 1.6 16v 110 hp ben cok sukur cok memnunum
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeşim bende 206 1,4 hdi bak derim illa benzin diyorsun 106-206quick 106-206 1.4 senin seçimin
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
106 quiksilver almak istiyorum ancak çevremdeki herkes beni bu fikrimden vazgeçirmekle meşgul.Öğrenci olduğum için biraz yakıt konusunda sıkıntılıym 2300cc bi aracım var gaz mevcut olmasına rağmen 2 haftda 1 taç çatlasa 2 kere garajdan çıkarabilir oldum.Quiksilver'ın avantajlarını ve dez avantajlarnı yazabilirmisiniz şimdiden herkese teşekkür ediyorum |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |