![]() |
|
far yıkama kapakları 307 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2011 Saat 13:00 |
arkadaşlar kıbrısta olma münasebetimle aracımla ilgilenemiyorum..
ön tamponda far yıka sisteminin kapaklarına ihtiyacım var..kimden nasıl temin edebilirim ? yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla Fevzi..
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam sitemizn yedek parça sorumlusu çıkmacı efe de vardır büyük ihtimal bi ara sor istersen....
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
oraya mesaj çektim fakat dönüş yapar mı bilmiyorum,iş yoğunlugundan dolayı arama fırsatım olmuyor,dönene kadar bulabilirsem alacağım bulduğum gibi.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
en kısa sürede geri döner---internet sitelerine baktınmı sahibinden gittigidiyor fln buralardada vardır....
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Telefonla Aramayı Dene Bence... Serviste Çalışan İnsanın Bilgisayar Başında Geçirecek Pek Zamanı Olmuyor...
|
|
![]() |
|
teşekkürler beyler,yarın arayacağım,işlerden arayamıyorum bende.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
VEDATDINC ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2011 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
çifti 70 tl serviste
|
|
2004 307XR 1.6 atiker
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |