![]() |
|
Kazıklayan Servis ve sorun tekrarı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
tuncaksoy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2011 Konum: İST, Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tuncaksoy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2011 Saat 09:55 |
Geçtiğimiz ay size yazmıştım, belki hatırlarsınız. Filtre ve motor yağı değişimi için 180TL aldılar dedim.
Hafta içinde araç aynı arızayı vermeye başladı. Orada aracı yapan çocuk "benim parçam diğerlerinki gibi değil, ben kefilim" diyip durdu. Dün gittim ancak kapalıydı.
Sizde hafızalarınıza kazıyın mekanı diye fotoğrafını çektim. UYGUN OTO diye bir dükkan.
Bu arıza için gittiğimde nasıl bir muamele ile karşılacağımı çok merak ediyorum. Olay çıkabilir.
|
|
Tunç Aksoy, Peugeot - 307 Comfort -1.6 - Siyah, 2006 model, 49.000km, Benzinli - 11L/100km, Triptonik Şanzıman, 5 Kapı, Yakıt & Yağ - Total
İstanbul / Göztepe |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Paylaşım için sağol çok yararlı oldu,bu arada dostum soğukkanlı davranmakta fayda var,boş yere başına dert açma.Geçmiş olsun...
|
|
![]() |
|
tuncaksoy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2011 Konum: İST, Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tuncaksoy
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler. Ben biraz sinir stres yaparım ama artık hayırlısı.
|
|
Tunç Aksoy, Peugeot - 307 Comfort -1.6 - Siyah, 2006 model, 49.000km, Benzinli - 11L/100km, Triptonik Şanzıman, 5 Kapı, Yakıt & Yağ - Total
İstanbul / Göztepe |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tuncaksoy
Bu arada bu mekan Bostancı Oto Sanayi Sitesi içerisinde. UYGUN OTO. Yazmayı unutmuşum. Bilginiz olsun.
|
|
İstanbul / Göztepe |
|
![]() |
|
Dostum bostancıda Harun usta var yurt motor dükkanın adı ona birde baktır istersen.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tuncaksoy
Bilgisayar sistemi var mı onda? Bir de takınca arıza tespit ücreti falan alıyor mu?
|
|
İstanbul / Göztepe |
|
![]() |
|
Okonuda pek bilgi sahibi değilim ama pejo konusunda bilgi sahibi bir usta,branşı pejo anlıyacağın.Yardımcı olacaktır...
|
|
![]() |
|
harbıden uygun otoymus dıyelım
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
fazla uygun :)
|
|
![]() |
|
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Peşin hükümlü olmamak lazım sonda yapacağınızı başta yapmak yerine bence siz ilk önce bir konuşup görüşün, adam parçalarının ve işinin arkasında olduğunu söylemiş bakalım gerçekten öylemi ?
Daha gerçekleşmemiş bir durum yüzünden, kimsenin ekmeği ile oynamak hoş değil.
|
|
ph2 stock 306 gti
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tuncaksoy
"undertaker" arkadaşım. Adam sonuçta motor yağı değişimi, hava filtresi ve yağ filtresi için 180TL para istedi. Ben pazarlık yapmaya kalktığımda "vallahi kar etmiyorum zaten hepsi parçaların parası" diye cevap vermişti. OK dedikten sonra yan taraftaki parçacıdan fiyatları sorduğumda orjinal parçalar 60TL gibi birşey di. Bu bile benim için yeterli.
Ben adam yaptığının arkasında durursa zaten gelip onu da yazacağım. Bu mesajı o kazıklamaya istinaden yazdım. O zaman firma ismini yazamamıştım şimdi fotoğrafla beraber paylaştım.
|
|
İstanbul / Göztepe |
|
![]() |
|
Hocam mübarek ramazan ayında tatsızlık olmaması dileğimle...
|
|
![]() |
|
ama sizde araştırıp öyle gitmeliydiniz bana kalırsa.parçalara 180 tl verdikten sonra araştırma içine girmişsiniz.vakit geç olmuş. her esnafın içinde malesef Allah korkusu,haram bilinci yok. yanlış tercihin faturasını biz tüketiciler ödüyor. bu konuda da bilinçli olmak gerekiyor. ben karter koruyucusunu bulunduğum yerde taktırmak istesem özel servis benden 130 tl istedi. ama istanbul ve ankara dahil tam 13 yere tel ettim. en sonunda 65 tl+5 tl kargo masrafı ile parçayı temin ettim. 60 tl cebime kaldı. Düzenleyen maverick - 15 Ağustos 2011 Saat 13:51 |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
yok abi ya onunda bir farkı yok, ustalığı iyidir ama kazık atan bir insan. Orjinali 20 TL olan Z rotlarının 2 adet yan sanayisini takıpda 100 TL paramı aldığı günden beri gitmiyorum. tek peugeot ustası o kalsın, aracımı kendim tamir etmeye çalışırım yinede gitmem. Düzenleyen metin - 15 Ağustos 2011 Saat 14:12 |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Metin sende haklısındır,bizim taraflarda tavsiye edeceğin kimse varmıdır,varsa buradan paylaşabilirsin sende görmediğimiz birşeyi görmüşsün demekki...
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bostancı sanayide
1. ceren oto
2. yurt motor sport "harun usta"
kesinlikle tavsiye etmiyorum,
ceren otoyada triger değiştirtmiştim. 350 tl ye hemde yan sanayi takmıştı. ayrıca aynı gün eksantrik keçesinin hemen dibindeki yağ tahliye tapasını gevşetmiş, ertesi gün yağ attığını görünce yeniden adama gidince bana 450 tl masraf çıkarttı. yağ tahliye tapasını sıkarak çözdük ve o günden beri yağ kaçağı olmadı.
harun ustanın işçiliği çok iyidir ama fiyatta hiç ummadığın anda geçirmesi canımı çok sıktı.
ben artık kurtköyden kalkıp şahin peugeot murat abiye gidiyorum. onun ustaları var kafam rahat.
pendik, kartal, maltepe, bostancı göztepe ye kadar hiç biryerde bana göre adam gibi bir usta bulamadım. Düzenleyen metin - 15 Ağustos 2011 Saat 14:38 |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
ben istanbulda değilim. ama bu ''harun usta'' kimdir diye bir araştırdım.
bostancı da baya tanınmış bir ustaymış.ondan iyi pug ustası bulamazsın falan demişler forumlarda. fiyatıda ona göre heralde. bir de maslak ta Paris Oto varmış. onu da baya methediyorlar
Düzenleyen maverick - 15 Ağustos 2011 Saat 14:53 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tuncaksoy
Arkadaşlar,
ben bu başlığı insanlar uygun oto ya gitmesin diye açmadım. Gidecek olursanız temkinli olun, olanları bilin yeter. Ben önceden fiat ve ford kullandım. Peugeot ilk defa kullanıyorum ve hiç bir tanıdığım yoktu. Deneme yanılma yapmaktan başka çarem yoktu. Açıkçası internette arama yapıp bu siteyi bulmam da bu kazıklanmanın eseridir.
Piyasadaki önerilebilinecek kişileri öğrenmekti amacım.
"tatsızlık çıkmaz, fikir alışverişi yapıyoruz. yanlış anlaşılmasın"
|
|
İstanbul / Göztepe |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tuncaksoy
Ben o zamanlarda da yazmıştım. Ustalar ve mekanlar için bence bir başlık olmalı. Herkes yorumunu yazmalı. Mesela dün Ziwax da arabayı iç dış yıkattım. Adamlar inanılmaz güzel iş yaptılar. Böyle detaylı temizlik hiç görmemiştim ki 15 tl aldılar. Allah razı olsun dedim.
|
|
İstanbul / Göztepe |
|
![]() |
|
Forumumuzun amacı paylaşım zaten,burada başımızdan geçenleri,yaşananları anlatıyoruz,burası aslında bilinçli ve akılcı düşünen insanlar yaratıyor biryerde .Onun içindirki bilgi paylaşımında ve bilinçlenmekte fayda var.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |