![]() |
|
Su Eksiltme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2011 Saat 09:11 |
Araç 1 hafta pek çıkmadı yerinden ama çalıştırdım her gün ısıttım soğuttum..Dün 45 km yol geldim akşam işten çıktım eve giderken uyarı verdi stop yandı söndü felan durdum açtım baktım suyu eksik.Tabi sıcakken açmadım su tankını gözüm hararette gittim gideceğim yere akşama kadar soğudu öyle açtım.iki parmak kadar eksiltmiş en az nerden yapmış olabilir bunu?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benimde Başıma Gelmişti... Tabi Radyatördede Delik v.s Olabilir.
|
|
![]() |
|
Bakıcam bakalım contadan felan birşey olmasında.Yere damlama yok çünkü hiç.
|
|
![]() |
|
Bildiğin Bir Ustaya Götür Lifte Çıkarsınlar... Kompresör Gibi Bir Makinayla Su Kanallarına Hava Basıncı Yapıyorlar... Kaçak 1 Dakika İçinde Ortaya Çıkıyor...
|
|
![]() |
|
Pazartesiye götürebilirim en erken kontrol ede ede takılırım iki gün olmaz birşey.Ama Allahtan uyarıyo araba suyunun azaldığını
|
|
![]() |
|
![]() Düzenleyen AlbaYDemircaN - 13 Ağustos 2011 Saat 09:54 |
|
![]() |
|
alttan kaçırma yok dediğim gibi arada yapması normalde olabilir ama kaloriferden felan sızdırıyosa
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
hüseyin motordan kaçak olup olmadığını zor anlarsın çünkü o su sıcak olduğu için sızdığı gibi buharlaşır göremezsin yağ gibi kalmaz.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Gidicem baktırcam gereksiz gereksiz şeyleri değiştircekler şimdi boş yere masraf iyi bir usta bulmak lazım beylikdüzü civarlarında varmı bildiğğiniz güvendiğiniz
|
|
![]() |
|
+100 Çok Güzel Bir Fikir ... Bende Aracımın Bütün Bakımlarını Orada Yaptım... Bide Şahin-Peugeot Murat Abi Hemen Bitişiği... Pişman Olmazsın...
|
|
![]() |
|
Gidicem abi haftaya bi gün yarın açık olmaz heralde
|
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
silindir kapağı contasındanda sızdırabilir
|
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
Ondan korkuyorum zaten conta uzun iş
|
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
kaputu aç bak belli olur zaten biraz dikkatli bakarsan görürsün
Düzenleyen kaan__ - 13 Ağustos 2011 Saat 16:45 |
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
suya bi bak radyatör suyu kahverengi renkte ve yağlıysa conta yakmıştır. zaten böyle durumlarda su eksiltiyor
fakat böyle bi durum yoksa rayatör kapağına bak ondanda tam kapanmadığından sızdırma yapar. oda düzgünse rayatörde bi delik çatlak söz konusudur |
|
![]() |
|
Bavik ![]() 1. Vites ![]() ![]() 28 - Temmuz - 1990 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
ön koltuk sag ve sol paspasların altına bak eger nemlilik veya su varsa kalerüfer radyotorunden su kaçırıyo olabilir
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |