|
Bir 306'cı daha oldu. |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
ahmet_koyuncu
1. Vites 04 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2010 Konum: Ümraniye, İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_koyuncu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 21:15 |
Herkese selam, Bugün itibariyle 306 grubuna ben de katıldım. Yeni aracım 2000 model siyah bir 1.8 xt. (resmlerini kısa sürede paylaşırım) 94 model 205 1.4 ten sonra bu araç resmen beni uzay çağına taşıdı. Bu araçla ilgili tecrübe paylaşımlarını ve tavsiyeleri bekliyorum (özellikle cecoli'den). Yalnız ufak bir problem var kapı döşemeleri ve plastikleri eski sahibinin taktırdığı ve bana satarken söktürdüğü müzik tesisatı nedeniyle biraz yıpranmış vaziyette. Nasıl bir çözüm düşünmeli bunun için? İlgi için tşk.
|
|
306 1.8 xt - 2000 model
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hoşgeldiniz, aracınız hayırlı olsun.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aramıza Hoş Geldin O Zaman Yeni Makinan Hayırlı Uğurlu Olsun...
|
|
hakann83
1. Vites 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela ceza göstermesin
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
oooooooo... ahmetim hadi hayırlı uğurlu olsun ... sonunda aldın 306 yı demek... vallahi çok sevindim .. güle güle kazasız belasız cezasız kullanmak dileklerimle.... en kısa zamanda resimleri bekliyoruz. dostum ..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin bakalım bayrama kadar aranıza bir 306 cı daha ekleyeceğim hala oğluma 306 bakıyorum nasipse bayrama kadar alır siteye üye kaydı yaparım :)))
|
|
ahmet_koyuncu
1. Vites 04 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2010 Konum: Ümraniye, İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_koyuncu
|
çok teşekkürler abi. valla araç içime sindi en önemlisi de bu. İnşaAllah beni hiç üzmez. Yalnız işte 1-2 ufak problemim var. Bahsettim kapı döşemeleri ve bi de teyp kodu.. Onları da halledersek cillop olacak
|
|
306 1.8 xt - 2000 model
|
|
ahmet_koyuncu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_koyuncu
|
|
|
306 1.8 xt - 2000 model
|
|
ahmet_koyuncu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_koyuncu
|
|
|
306 1.8 xt - 2000 model
|
|
ahmet_koyuncu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_koyuncu
|
|
|
306 1.8 xt - 2000 model
|
|
ahmet_koyuncu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_koyuncu
|
|
|
306 1.8 xt - 2000 model
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benden de bır hayırlı olsun gelsın...
Bır ara yanıma ugrada bakayım aracına Merak ettıgın bırsey olursa yardımcı olurum. Aracın km sı nedır???
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
306 1 tane daha hayırlı olsun
|
|
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle
|
|
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
müsaitsen yarın ki buluşmaya bekleriz.
|
|
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynen ahmet abı musaıtsen beklerız abı yakından tanısmız oluruz
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Renklerı tutmasada arabalarımız denk ıkız olurlar en azından
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayırlı olsun hoşgeldniz
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hayırlıv olsun. Eksikleri dert etme. parça parça hepsini yaptırırsın.
|
|
ahmet_koyuncu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_koyuncu
|
|
|
306 1.8 xt - 2000 model
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |