![]() |
|
Yolda giderken gelen yağ kokusu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kayx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2011 Saat 22:33 |
arkadaşlar ben bu soruna iki kere rastladım yolda giderken birden yağ kokusu geliyor yana bakıyorum herhangi bir duman atma yok acaba sorun nedir bilen varsa lütfen paylaşsın.
|
|
1997 PEUGEOT BOXER 350LH 2.5TDI 299.000 KM BAKIMLI VE SON HIZI GÖREBİLİYOR
- 2011 Opel Corsa 1.3 CDTI Pepperdust Kahverengi |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
acilen bi tamirciye git... aksatılmayacak bir konu ....
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Yag kokusu mu mazot kokusu mu kesin ayirt edebiliyor musunuz?
|
|
![]() |
|
Motorun uzerlerınde bır yag sızması vs varmı acaba ??? yada egzozun uzerıne dogru bır yag sıcrantısı vs olmasın???
|
|
![]() |
|
motorun üzerine iyi bak derim eger contada hafif bir sızma varsa motor sıcaklığından dolayı koku yapar.. istersen bir bak derim... |
|
![]() |
|
muzarix ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2009 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
Arkadaşım benzer sorun bende de var, kaloriferi ilk çalıştırdığımda contadan sızan 1-2 damla yağ sebep oluyor. 3-4 dk sonra kayboluyor. Benimki gibi ciddi bir yağ kaçağı değilse kaloriferi ilk açtığında camları da aç.
Ama tekrar eden bir durumsa kontrol ettirmende fayda var.
|
|
MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K ESES |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |