![]() |
|
Frendeki ısnık sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tamircimin demesine bakarsan 300 lira gibi bişeler tutuyomuş değişimi 2 diskin
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hımmmm....inşallah çok tuzlu bir şey değildir .. en kısa zamanda bi tornacıya gideyim ben ..
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
frenler sıyıra sıyıra yüzeyi kayganlaştırıyor çıkan o ıslık sesininde sebebi bu kullanılan balatanın çok önemi var bu işte
|
|
![]() |
|
demekki seninkiler iyice incelmişti sanırım ... benim disklerin kalınlığı iyi .. ama nasıl olurda tornalık iş çıkıyor anlamadım ..
|
|
![]() |
|
vallaha ben yaptırmadım benden önceki sahibi yaptırmış gösterdim inceldiğinden dolayı tekrar yapılamayacagını disklerin değişmesi gerektiğini söylediler
|
|
![]() |
|
torna ne kadar tuttu senin üstad ??
Düzenleyen by_ersin - 10 Ağustos 2011 Saat 13:57 |
|
![]() |
|
benim diskler daha önce 1 kere tornaya girdiginden mecburi değişim gerekiyo
|
|
![]() |
|
aynı sorun bendede var... babam göstermiş geçen gün ustaya .. hatta frene basınca emrahla farkettik direksiyonda titreme oluyor.. usta disklerin tornaya girecek demiş ...
|
|
![]() |
|
disklerin ömrü bitmiş olabilir yada diskleri bi sildirmek gerek benim aracımda ötüyo sebebi o daha önce sildirildiğinden sildirme şansım yok benim değişicem mecburen
|
|
![]() |
|
Kullanmadım bişeyle temizledik ama hatırlamıyorum tam.Sprey demişken motordaki fişler felan oksit yapıyo ya zamanla onlara direk pas sökücü spreylerden sıksam zararı olurmu?
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
balata spreyi kullandın mı? |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Hiç bir anormallik yok gayet normal bu sesten sebep söktük hatta baya bir zaman önce amcamla balataları sildik felan sonrasını tam hatırlamıyorum ben kullanmıyodum o sıralar arabayı ama şu an yine var
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
diskle alakası olur ama hidrolikle alakası olacağını sanmıyorum. frene basınca pedalda titreme varmı ? |
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Balatanın bitmiş olacağını sanmıyorum HeRo1727 arkadaşımızında dediği gibi yeni balatadada çıkıyo bu ses.Bayadır var 3-4 aydır disklerle yada fren hidrolk yağıyla felan alakası olabilrmi bu durumun?
|
|
![]() |
|
Balatalar yenimi değişti,yoksa bakım zamanımı geldi?Yeni ise oturana kadar bu ses çıkabilir.
|
|
![]() |
|
cumartesi günü buluşmaya erken gelebilirsen şahin peugeot murat abinin orada olacaz bende frenlere baktırcam beraber baktırırız.
benimki yolda giderken bir süre sonra kendiliğinden ötmeye başlıyor.
|
|
|
![]() |
|
balatan bıtmıs
|
|
![]() |
|
Fren yapınca orkestra gibi değişik tonlarda sesler çıkıyor sebebi ne olabilir bunun doğalmıdır yoksa bir sorunmu?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |