![]() |
|
Ses Sistemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2011 Saat 16:14 |
||
o anfiler işinin görür o zaman
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
zaten oyle ccok bir sey yapmıyacagım güzel ses için istiyorum fazlada yuklenmıyecegım için yeter gıbı dusunuyoru 2 el de fazla guven olmuyor kapalı kutu sonucta :(((
|
|||
![]() |
|||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
||
buna 50 verirsin düzgün bişeylerin 2 elinede 100 verirsin
ama 2 almanın riskleri var tamir görmüş olabilir çıkışlarda parazit olabilir gibi gibi |
|||
![]() |
|||
||
vallaha 50tl anca verebilirim :))) ikinci el ne bulacagım kı o paralara:)))
|
|||
![]() |
|||
||
ben sadece olabilecekleri söylüyorum çalıştırır hertürlü ama öle bişe olursa neden olsugunu bilmiş olurusun bunların yerine 2 el daha düzgün bişeler alabilirsin ama seçim senin bu anfilerin 2 side çalıştırır senin midleri
|
|||
![]() |
|||
||
ya sadece 16lık mıd ve 13 luk normal kolon baglamak ıcın ısıyorum ya sadece
|
|||
![]() |
|||
||
2 side 1 düzeye kadar iş görür ama öle aman aman bi performans ekleme bunlardan ısınınca kesme yapabilir bence
|
|||
![]() |
|||
||
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-jameson-amp-2960-amfi-4-kanal-500-watt-55138010/detay/
sadece bir takım kıcker mıd 16 ve 13 cm kolon baglamak için anfi alıyorum sızce hangisini almalıyım maddı yat bu kadar oldugu için bunlar arası tercıh :)))
|
|||
![]() |
|||
||
onlere bı kıckerları koycam arkalara 13 cm tıvıterlı kolon alacagım bugun ve edıson anfi alacagım bu kıckerları sadece bas versın dıye aldım on kapılarda twıter var zaten arkada 13 luklerınde ustunde olacak anfiyide baglagım mı bakacaz :)))
|
|||
![]() |
|||
||
İlanda yazanlardan anladığım kadarıyla Crossover ve Twitter lar malesef yok. 50 TL ne yazık etmişsin. Componentler tek başına işe yaramaz diyebilirim. Ön ve arkalara component koyman yeterli olur belki ama onlar içinde anfi takman gerekecek. Anfiyide taktıkdan sonra bir tek bas kalacakki onuda koyman o kadar masrafdan sonra kaçınılmaz olur.
|
|||
![]() |
|||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
||
keşke almadan sorsaydın arkadaşım şuan elinde olan imkanlara göre önlere sony veya pioner 16cm kolon al arkalarada 13cm al tak anfıye gerek kalmaz maliyetinde artmaz ama aman aman bi seste bekleme işini görür onlar ses sistemine girdiğinde işin rengi baya değişiyo biraz
|
|||
![]() |
|||
||
edison anfiler sağlam kullandım ama şunu bilin edison anfilerin çıkışlarında çok çok azda olsa elektrik kaçagı var sisteme zarar vermiyo ama bazen parazit yapabiliyo
xetec kullanıyorum şuanda gayet başarılı performansı 4 kanal anfide 1000 lik bass 1 takımda alpine kolon var hiç kesilme vesaire olmuyo 4 kanal oldugundan bass biraz kolon havasında çalıyo ama olsun idare ediyo senin soruna gelince kicker başarılı bi tercih ama crossover ları saglammı tizleri sağlammı duruyomu sadece kolon niyetine aldıysanda senin teyibin kurtaracagını sanmıyorum |
|||
![]() |
|||
||
arkadaslar hıc anlayan yok mu ya sizce nasıl aldım ama iyi mi kotumu bılmıyorum
|
|||
![]() |
|||
||
arkadaslar bıraz once netten kıcker aldım
sımdı bır tanede guzel bı anfı bakıyorum.sizce bu kolonlar nasıl oldu
|
|||
![]() |
|||
Bavik ![]() 1. Vites ![]() ![]() 28 - Temmuz - 1990 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
||
önerin için sagol :) bakarım
|
|||
![]() |
|||
||
sierra nın anfilerine mutlaka bak..
|
|||
![]() |
|||
Bavik ![]() 1. Vites ![]() ![]() 28 - Temmuz - 1990 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
||
arkadaşlar ya bende anfi almam gerekiyo bitane ama ne alıcagıma karar veremedim biraz ucuz yollu bişeyler bakıyorum Alpin var bitane http://urun.gittigidiyor.com/ALPIN-USA-204-AMPLIFIKATOR-OTO-GUC-ANFI-600-WATT_W0QQidZZ43114662
Edison diye birşey var http://urun.gittigidiyor.com/EDISON-ED-6004-4-2000WATT-PROFESYONEL-OTO-AMFI_W0QQidZZ42862368#aciklama bide jameson die bişey bunlardan hangisini alsam ki alpin bana biraz daha makul gibi gözüküyo ama nasıldır anlamıyorum |
|||
![]() |
|||
||
+ 999
![]() |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
aynen .. bu markaları kötülemek değil amacım.. ama maalesefki özelliklerdeki ses çıkışına inanmayın.. daha önce kamasonic te ilk tecrübemi yaşamıştım :))) ... |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |