|
206 carbon kaplama |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2011 Saat 02:34 |
arkadaşlar önümüzdeki günlerde niyonun bikaç parçasına karbon kaplama yaptırıcam sizce güzel olurmu yaptırayımmı ne dersiniz.
kapı dirseklerine ve dikiz aynalarının siyah yerlerine yaptırıcam. 3m malzemesi kullanılıcak. hatta krom kapı kolları ve depo kapağınıda kaplatmayı düşünüyorum. yapan arkadaşlar varsa fikirlerini almak isterim.. eğer kafama tam anlamıyla yatarsa resimleri sizlerle paylaşıcam memnun kalırsam tavsiyelerimde olucak saygılar |
|
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşım 206 nın orta konsolu kaplattı gayet güzel gözüküyo
ben olsam logoları orta konsolu dikiz aynalarını kaplatırdım 3m malzemenin fiyatını ögrendinmi ? |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
orta konsol derken?
|
|
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gri olan yeri kaplattırdı |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kanka benim iç kısım çokan bitti ben dışarlardayım artık
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
logolarda kırmızı kaplama var.. sadece kapı dirsekleri dikizleri kapı kollarını depo kapağını yaptırmayı planlıyorum fiyat olrak bilmiyorum arkadaşım bu işle uğraşıyor ona yaptırcam bi ücret ödemeksizin Düzenleyen NiyO - 10 Ağustos 2011 Saat 02:47 |
|
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ozaman yapılacak yerler belli :) logolar kapıkolları aynalar varsa efer spoyler
hatta banada ilham verdin kedni aracımı yapabilirim tabi playstation 2 projemi hallettikden sonra |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
rc spoiler var onuda kaplasan çok apaçhi olur be. gerek yok gibi
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bilmem photoshop da bi denemek lazım :D bende yaptıgım kabini boyamayı planlıyodum ama karbon kaplamada fena fikir değil :D
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ya sonuçta planladığım yerler zaten siyah o kadar göz alsın istemiyorum yakından bakıldığında bilen adamın anlaması yeterli
|
|
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ozaman saydıgın yerler gayet başarılı daha fazlasına gerek yok bence gece gece kanıma girdin zaten şu bagaj işini halledip bende kaplama olayına giricem :D
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynen hadi bakalım sendende bekliyoruz paylaşımlar. bende yapmaya karar verdim en kısa zamanda resimleri atarım
saygılar |
|
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
vallaha ben far karartmadan başladım paylaşıma :) sırada baga 17 inc monitör ve playstation 2 baglamak var onu yaptıkdan sonra karbona başlicam
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
murat206
2. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: manisa/soma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ya bende düşünüyorum, nette çok araştırdım kapı dirseklerine karbon yaptırılmış bi tane 206 fotosu bulamadım, nasıl görünür diye bakacaktım..
Birde tavanda bulunun siyah çıtalarımın boyaları bozuldu, onlarıda karbon kaplatmayı düşünüyorum.. Elinizde buraları karbon kaplamış 206 resimleri varsa, paylaşırsanız çok sevinirim.. Birde orto konsol için, nette gördüm seat leonun ve opel corsanın ön konsolunun piano black folyo ile kaplamışlar, mükemmel görünüyordu.. |
|
2004 206 XT 1.4 16V 90hp manuel
(şeytan kırmızısı), KME lpg kit |
|
tigerland
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
ben sadece ön logoyu kapladım, iç konsol rengi zaten güzel bnm simli gbi gri füme karışımı bir renk modellere göre değişiyor, bence kendi iç konsolu gayet güzel. ama kapı açma kollarını ayna üst kapaklarını yapsan daha güzel olur bence
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
murat206
2. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: manisa/soma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
resim var mı acaba?
|
|
2004 206 XT 1.4 16V 90hp manuel
(şeytan kırmızısı), KME lpg kit |
|
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
malesef resim yok olmadıgından başka resim ekleyip anlattım tam olarak nereyi kapladıgını
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tavan çıtalarını düşündüm ama nasıl olur bilemiyorum diğerlerini kaplatınca resimleri paylaşıcam
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |