![]() |
|
düşük fiyatlı araç tavsiyelerinizi beklerim |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
trigger ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 180 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2011 Saat 00:46 |
arkadaşlar 8 bin - 12 bin lira arası büyük araç bakıyoruz, ( güvenlik hissi ve trafik magandaları )
örneğin eski model safrane, laguna ve megane peugeotlardan varsa, eski bmw ler. vs. yaratıcılığınıza güveniyorum, hava yastığı ve klima olması gerekir. önerilerinizi beklerim |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Az Önce Bende 2.el Araçların Nasıl El Yaktığından Bahsediyordum...
Sanıyorum Yanlış Zamanlama ... Ekim Kasım Arasında Güzel Bir Araç Araman Daha Mantıklı... Zira Çok Özür Dilerim. Ama Para Etmeyen 15 Yaşındaki Araçlar Bile Kıymete Binmiş. ![]() |
|
![]() |
|
trigger ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 180 |
benim de bu yüzden kafam karışmıştı zaten. acele etmiyorum. 11bin liraya bi grand cherokee buldum ki sormayın.:D
|
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
sağlam araç istiyosan o paralara ford mondeo opel vetcra gibi araçlara bakarsan kasa motor bakımından sağlam araç bunlar ve donanımlarıda iyi
|
|
![]() |
|
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
renault europa
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
206 elbette :)
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
keşke 206 yı satmasaydım:D
|
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
98 99 peugeot 406,ama mümkünse lpg siz olsun lpg sini siz taktırın :)
|
|
![]() |
|
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
fiat brava 1999-2001
|
|
Peugeot 307 1.6 XS seytan kırmızı
atiker multifast system |
|
![]() |
|
2000 Model 306 Platinium Serilerine Bakabilirsin...
|
|
![]() |
|
Bence 1,5 dizel nissan micra fiyatı biraz yükseltmen gerekiyor ama araç her haliyle iyi,yakıt ve fiyat konusunda
|
|
![]() |
|
vectra ve 306 önerilerini beğendim. bir bakayım bunlara.
sanırım bunlar yakıt konusunda da iyiler
|
|
![]() |
|
306 özellikle uzun yolda tadından yenmiyor .. 235 tl = 877 km 5 kişi arasıra klimada açtık.. 130 km hızı ortalama hız 130...
|
|
![]() |
|
Bul bitane 190 yada 200 dizel onlardaki güvenlik hissi çok az arabada var.
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Doğrudur +1
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
ya güvenlik hissi ve maganda demiş adam siz Micra diyorsunuz, magandalar micrayı gördüğü zaman üstüne sürüyor %95 bayandır diye, yanlış anlama Hero kardeş sanırım fiyat ve yakıt için söyledin ama bence çekindiği şey arkadaşın başına gelir bir Micra ile bence de 306 veya vecta (vectra biraz yakıt olarak fazla yakar ama kalıplı güvenli bir araç) |
|
![]() |
|
Son zamanlarda Micra hoşuma gitmeye başladı,ayrıca yakıt ve fiyat konusun öncelikli.Maganda konusuna değinecek olursak bende 106 quik var trafikte rahat gidemiyorum tahrik var gelen geçen gazlamaya başlıyor,her arabada sıkıntılı bir taraf olacaktır.Micrada okadar küçük değilbence??
|
|
![]() |
|
Yok abi küçük değil haklısın ama bayan ağırlıklı kullanımı en yaygın araba şimdi gerçekten:)
|
|
![]() |
|
206 ile rahat edemedik, 207 bile dışarıdan öyle algılanıyor.
306 güzel araba ama yine aynı. 200,vectra,lagunanın eski kasası vs, belki bmw 5 serisi 86 - 87 modeller... nissan pick up lara baktım pahalıymış güzel fikirler alıyorum, sağolun arkadaşlar.
|
|
![]() |
|
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
suzuki swift sedan, nssan primera, opel vectra, 98-99 megane RTE de güzel araç :)
|
|
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |