|
god father korna |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2011 Saat 09:39 |
http://www.hepsiburada.com/Liste/roadmaster-6-borulu-baba-korna-godfather-/ProductDetails.aspx?productId=otctn115591&categoryId=20024825
Daha pahalı oluyo bunlar normalde iş görürmü acaba buda?Bağlanışıda normal korna gibimi acaba?
Düzenleyen HuseyinTurk - 06 Ağustos 2011 Saat 11:32 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kesin çakmadır hüseyin bende pahallı biliyorum ... :))) abi nerden aklına geldi bu ya :)) bu korna mevzusuna bende bi ara dalıcam... ama gitmez bizim arabalara bunlar ...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
basılı tutmayınca normal korna gibi çalıyo abi ama fena bişey kim varsa dönüp bakıyo etrafta :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
huseyınım kardesım orıjınal goadfather korno fıyatı 225 tl ferrarı kornosı orjınal 150 170 tl bunlar cakma kardesım ama ıs gorur sureklı basılı tut kornaya drek yanıyo tabı fıyat uygun bukadar orjınalıne verılmez bende bauhaus ta 35 tl ferraı kornası var onu takıcam
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
biliyorum... bendede dadansss diye öden kamyonel bir korna merakı var :))) ama nasıl olur nasıl yaparım bilemem yada çat çat en güzeli |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ersın abı sana saglam ca cat bulım ıstersen 74 ımpala kornası
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
offfffff .. ciddimisin .... |
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tak bana haber ber benimde niyetim var,
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben kesin çat çat takıcam tabi kalitelisini bulursam .. ekol resmen...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ersın abı ben ferrarı kornası takıcam takınca haber verırım sana pasamm
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yok abi ben buldum çözümü hepsi hikaye bunların.Otobüse takılan havalı kornalar bizim arabalarada takılıyomuş ufak bi aparatla sanırım kompresörler var elektrkle çalışan.Alıcam bitane arap korna takıcam vapur gibi ses çıkarcak araba enn güzeliii ne kadara mal olursa olsun çocukluğunu o koltuğun o kornanın hayaliyle geçirmiş biri olarak alcam yapcam abi yada magırüs kornasından takcam orjinal :)
Düzenleyen HuseyinTurk - 06 Ağustos 2011 Saat 10:47 |
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Good father Godfather olmasin. Bir harf cok anlam degistiriyor |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
iyi baba abi bu komedi filmi :p
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ferreriyi ben tipoya takmıştım 40 tl orjinalk değil.. yakamadım bir türlü :)) fena değil onlarda :)) |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kimi az ötüyo abi ferraride kiminin kornası deli gibi ses veriyo o mala göremi değişiyo başka ilave birşeymi takıyolar ona?
|
|
maestro
2. Vites 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
Sönmez
2. Vites 10 - Haziran - 1989 Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 220 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Üsküdar a gider iken kornasi takicam:) |
|
'2o6 Xs 1.6 2oo3
Seytan ^ Kirmizisi |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
O da çok güzel biraz daha ucuz hatta sanırım
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
taz çılgınlığından sonra hadi bide korna çılgınlığı patlatalım
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |