![]() |
|
xcarlink |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |||
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2011 Saat 23:23 |
||
arkadaşlar , eğer ilgilenen varsa yaklaşık 5 ay kullandığım xcarlinkimi kimseyi üzmeyecek bi fiyata vermek istiyorum. çıkarma sebebim, memnuniyetsizlik veya yetersizlik değil, ön göğüse double din taktırmamdan dolayıdır.
12 PIN lik peugeot uyumlu modeldir. üzerinde USB bellek, SD kart ve AUX girişleri mevcuttur....
|
|||
![]() |
|||
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
hocam bu alet hani şu harici usb falan bağlamaya yarayan şeydi demi ? 2000 model eski kasetçalarlı roland garrosa uyarmı pin falan bilmiyorum :)
|
|||
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|||
![]() |
|||
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
||
malesef kasetçalarlı araçlarla uyumlu değil. hem mp3 çalarlı, hem de cd changeri olmak durumunda...
cihaz aslında , sd kartta veya usb bellekte oluşturulumuş sanal cd changerdan ibaret...
|
|||
![]() |
|||
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
||
ok kardeş bir gün bizim araç ta o sistemlere sahip olur ümidi ile sana hayırlı satışlar diliyorum kazasız günler ...
|
|||
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
İnşallah kardeşim şu mübarek günde cd çalar görmek nasip olsun diyelim :)
|
|||
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
fiyat nedir?
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
ben 240-250 gibi bi rakama taktırmıştım.
5 ay kadar da kullandığımı tekrar hatırlatarak 150 tl. benim düşündüğüm rakam diyorum...
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
acaba aynı cihazdanmı bahsediyoruz merak ettim. Bu cihaz teyibin cd değiştiricisini söküp o sokete takılan ve usb bağladığımızda klasörleri CD1 CD2 gibi anlandırarak her klasöre 99 şarkı attığımız parça değilmi?
eğer aynı parçadan bahsediyorsak aynı markamo bilmiyorum ama adapazarında sahibinden.com aracılığı ile 95 tl ye satan birisi vardı çıkaramadım şimdi.
|
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Evet aynı cihaz.Markalar farklı..
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Hayırlı Satışlar...
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
evet farklı olabilir,
|
|||
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
lkr_yldz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Mart 2011 Konum: Sultangazi/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 274 |
||
ikinizinde bahsettiği cihaz aynı ama adapzarında satılıyo dediğiniz fiyatı gibi ucuz bi ürün kalitesiz yani xcarlink bi konuda iyi bir cihazdır |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
lkr_yldz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Mart 2011 Konum: Sultangazi/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 274 |
||
bildiklerimizi pylaşıp arkadaşlarımızıda bilgilendirmek lazım. bende 206 ma taktıracağım zaman çok araştırmıştım bende en sonunda cadence de karar kıldım ve çok memnunum xcarlinkte iyi kaliteli bi cihaz |
|||
![]() |
|||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
||
mrb ben cihaz xcarling ise alıcıyım öm attım saygılar cep numaramıda yazdım bana msj atsanızda ben ararım yada cagrı nızı bekliyorum
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
||
arkadaslar bende 206 cd calar var yani RD3 Mehmet abideki Rd4.. uyarmı bilginiz varmı ??
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |