![]() |
|
Sinyal Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
sinyal kolunun yalama olma sıkıntısı bende de var bende benim aracın ki oldu biri haşin davrandı zannediyorum meğer kronik sorunmuş o bulaşık süngerini nasıl koyacağız oraya?birde sadece sinyal kolu satılıyor mu yoksa ünite(silecek koluyla) komple mi alınmalı?
|
|||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|||
![]() |
|||
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
kardeş bende olan sorun aynısı değil ama benzer.. dediğin gibi galiba özellikle sıcak havalarda uzunları yakıyorum yanıyor ama söndürmek için kolu çektiğimde hemen sönmüyor bi süre bekledikten sonra sönüyor bu yüzden akşamları sıkıntı oluyor karşımdan gelenler kasıtlı olarrak uzunları söndürmediğimi sanıyorlar o yüzden uzunları yakmadan önce 40 defa düşünüyorum. bi kaç oto elektrikçiye götürdüm bişey anlamadılar bi çok forumda da yazdım cevap çıkmadı kolu söktüm kolun içini açtım temizledim yine de değişen bişey yok kafasına göre işte idare ediyoruz.
|
|||
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|||
![]() |
|||
-ayhan- ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2010 Konum: sivas-şarkışla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
||
neredeyse 1 yıl olacak sorunumu paylaşalı ama henüz cevap veren olmamış :( |
|||
2004 peogeot 1.6 307 xt
zavoli lpg |
|||
![]() |
|||
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
||
406 hdi bva 2003 model sinyal kolundaki yalama diyelim benimkinde de vardemekki harbi kronik bir sorunyaşasın scotbrite!reklam değil çözüm...
|
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Benim gonderdigim videodaki gibi mi yaptiniz? Eger oyleyse cok pratik bir cozum degil mi? ![]() |
|||
![]() |
|||
nkre51 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
||
arkadaşlar elimde bir adet 307 com 2000
sinyal ünitesi var ücretsiz montajınıda yapabilirim çok temiz çalıştırıp teslim edebilirim |
|||
![]() |
|||
tsubasa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
||
Konu oldukça eski ama benim araç ile birlikteliğim yeni.
![]() Sağa sinyal verdikten sonra sinyalin sola düşmesi bende de var. Çözümü nette araştırırken kendimi yine burada buldum. Gerçekten harikasınız arkadaşlar. ![]() ![]() ![]() Deneyip sonucu buraya da yazacağım. Ayrıca araçtaki diğer bir sorun yokuş çıkarken stop uyarısı vermesi idi. Onun da kaynağı fren hidroliğinin azalmasıymış sayenizde öğrendik. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=10138&title=dik-yokularda-stop-ve-el-freni Foruma katkıda bulunan herkese sonsuz teşekkürler. ![]() Düzenleyen tsubasa - 13 Nisan 2012 Saat 14:49 |
|||
![]() |
|||
-ayhan- ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2010 Konum: sivas-şarkışla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
||
yazdığım sorunu başka yaşayan yok galiba :(
|
|||
2004 peogeot 1.6 307 xt
zavoli lpg |
|||
![]() |
|||
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
||
sitede sponsorlar harici reklam yapılması yasak.adminler görünce silecektir.yeni olduğundan ceza almazsın umarım Düzenleyen koliva - 19 Ağustos 2011 Saat 06:25 |
|||
peugeot 307, 2004, technoplus,5 kapı, 1.6, manuel, benzin-lpg(atiker)
|
|||
![]() |
|||
||
bende de şöyle bir sorun var,sıcak havalarda özellikle öğle vakitlerinde sağa sinyal verince uzunlarda yanıyor ama hava serinleyince normale dönüyor,servise götürdüm bilgisayara bağladılar bir problem bulamadılar,bu problemi benden başka yaşayan varmı acaba
|
|||
2004 peogeot 1.6 307 xt
zavoli lpg |
|||
![]() |
|||
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
||
![]() |
|||
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|||
![]() |
|||
oguzyildirim_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzyildirim_
||
arkadaşlar sinyal kolunun değişmesi lazım bu adresten temin edebilirsiniz ....
Düzenleyen koliva - 19 Ağustos 2011 Saat 06:24 |
|||
oto elektirikcisiyim
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
abi yapmayın kronik değil o bir özellik. adamlar nerden bilsinler senin alınca lpg takacağını öyle değilmi. Adam herşeyi bilgisayarlı yapmış ibreyide şamandıraya göre değil beyinin aracın yakıtını hesapladığı şekilde düşürüyor okadar.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
benzin ibresi düşmesi fransız araçlarının tümünde kronik..
|
|||
![]() |
|||
marad ![]() 1. Vites ![]() ![]() 22 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
||
Ben ne kadar araştırsam da çok fazla bilgi bulamıyorum bizim arabalar hakkında. Aslında çok iyi google kullanırım Aynı şekilde lpg li araçlarda benzin göstergesi düşmesi sorununu duyunca da şaşırmıştım ama o da kronikmiş |
|||
307 1.6 XT PREMIUM 2004 LPG
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
evet güzel ve pratik çözüm ama daha güzel bir yöntemi de olabilir araştırmak gerekli,
koliva yine hiç akla gelmeyecek bir şekilde çözmüş (:
|
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
marad ![]() 1. Vites ![]() ![]() 22 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
||
Cevaplar için teşekkürler Demek ki kronik sorunmuş hiç tahmin etmemiştim. Scotch brite en iyi çözüm gibi görünüyor |
|||
307 1.6 XT PREMIUM 2004 LPG
|
|||
![]() |
|||
||
Benim bildiğim yenisini de alsan aynı şekilde sorun devam ediyor.
|
|||
|||
![]() |
|||
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
||
banat da olur mu yoksa ille de scotch brite mi olması gerekiyor :) şu torpido parlatıcıların süngeri siyah oluyor onlarla yapılsa daha az dikkat çeker
|
|||
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Sorun klasik peugeot sorunlarindan. Bir adet scotch brite ile sorun cozulebilir. Kayitlara gecsin.
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |