![]() |
|
106 cd filesi (ücretsiz) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2011 Saat 11:53 |
+1
|
|
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CD filesimiymiş ya bu. Benim eski arabada vardı ne işe yaradığını bilmiyordum. Satarken üstünde gitti. Tüh keşke sökseymişim.
![]() |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bagaj filesimi? hepsiburadadan 3,5 tl yemi 5 tl yemi öyle bir fiyata aldım. ozaman ne alırsan kargo bedavaydı iyi alışveriş olmuştu. Alırsan küçük al gerdirince sıkı oluyor ama büyükleri pek gerdirmediğin için bol kalıyor.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
cordial ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Merhaba. Hala duruyorsa talibim, istanbul anadolu yakasındayım |
|
![]() |
|
sedatdatse ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedatdatse
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
istanbul kardeş
|
|
206 xr 1.4 benzinli 2001
kendime nasıl bakarsam onada öyle |
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
206 ya olacağını sanmıyom ama yinede verebilirim il neresi istanbul ise gece yola cıkacam getirebilirim ankara ise de haftaya geri gelecem |
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sedatdatse ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedatdatse
merhaba kardeş tahminim 206 olur gibi eğer olursa ben isrerim
|
|
206 xr 1.4 benzinli 2001
kendime nasıl bakarsam onada öyle |
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
308 e uymaz dimi ya bu :( bir bundan,birden bagaj filesi arıyorum bulamadım.
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
resımi acamıyorm ya Düzenleyen 106_arts - 24 Nisan 2011 Saat 22:07 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() Pug Kardeşliği Düzenleyen albaydemircan - 24 Nisan 2011 Saat 21:23 |
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
eski arabam için niyetlenip teğmin ettiğim 106 cd filesi evde boşta duruyo ihtiyacı olan birisi varsa benimle irtibat kursun işi görülsün ücretsiz vereceğim
0531 920 6676 |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |