![]() |
|
Sinyal Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben alıstım artık, baska araca bındegımde alıstıgımı farkedıyorum...
|
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kolu açıp yada açtırıp kolun merkezle bütünleştiği yere (beyaz bi kısım) küçük bi vida atarsanız sorun çözülüyo..fakat sinyal kolunu o bölümünü sökmek biraz titizlik gerektitiyo.birbirine geçen 2tane dişli düşünün plastik:) bu dişler zamanla zedelendiğinden bir nevi yalama oluyo...bu vida sayesinde dişli bir nevi eski haline gelebiliyo...
Düzenleyen kaan__ - 01 Ağustos 2011 Saat 17:35 |
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Aynen, tüm 307'lerde olan kronik bir sorun. Kol değişmesi gerekiyor. Genelde 307 kullananlarda tik olmuş sinyal atınca hemen elle orta konuma alıyorlar.
|
|
![]() |
|
bu oolay 307 nin kronikleşmiş sorunudur pek çözüm yolu bulunamadı kol arızası olduğu için kolun komple değişmesi gerekiyor..bendede aynı şekilde bu olay devam ediyor..maddi durumları biraz düzeltince inş değiştirecem kolu..
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
bu sorun temizlemekle olmaz ben temizledim ama değişen bişe yok
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
Guzel kardesım once kendını tanıtman gerekmektedır...
|
|
![]() |
|
Aynı sorun bendede var hatta bazen sağa sinyal veremiyorum bile temazsızlıkta var sanırım temizlenmesi gerek ama nasıl sökücem bilmiyorum
|
|
![]() |
|
marad ![]() 1. Vites ![]() ![]() 22 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Arkadaşlar merhaba Sinyal kolunda sorun var. Şöyle ki sağ sinyal verip dönüyorum. Direksiyonu toparlarken sinyali kpatıp kendiliğinden sol sinyal veriyor. Her sağ dönüşte oluyor. Mecburen elle kapatıyorum. Kol aşırı hassas. Sağ sinyal verirken çıt sesi geliyor ama sola sinyal verirken o ses bile gelmiyor ufacık bir dokunuş yetiyor. Yalama olma yolunda hızla ilerliyor. Umarım problemi anlatabilmişimdir. Ne yapmalıyım sizce? |
|
307 1.6 XT PREMIUM 2004 LPG
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |