|
Asfaltı Ağlatan Adam |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |||
/3uR@k
1. Vites İHRAÇ EDİLMİŞ ÜYE Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Konum: Ankara-Eryaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2008 Saat 02:08 |
||
haruncoskun
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
herif tam apaçi kesin sincanlıdır
|
|||
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
|
|||
/3uR@k
1. Vites İHRAÇ EDİLMİŞ ÜYE Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Konum: Ankara-Eryaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Kesin Kesin |
|||
gokhansari_1
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gokhansari_1
|
||
araba ağlıo resmen içim gitti yaa
fabrika o kadar uraşmış çıkarmış bunlar için
|
|||
haruncoskun
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|
||
fabrika zaten o iş için cıkarmış resmen dönüşlerde bi gazlıyon arabayla fırıl fırıl dönmeye başlıo
|
|||
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
|
|||
İsmailAteş
1. Vites 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
|
||
Asfalt diil lastikler ağlamış ama maşallah adamın ki artık becerimi yoksa cahil cesaretimi bilmiorum ama görüntü fena sayılmaz..
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
asfalt aglasa ne araba aglasa ne salak bırını oldurcek orda..
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
walla adam bıraktı gıttı arabayı yaa :D delırmıs :D |
|||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
manyaxx
|
|||
ENGİN
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 433 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Adam aracı terk ediyor şoförsüz gidiyor araba =) o değil de asfaltın rengini dğeiştirdi adam resmen.. simsiyah yaptı.. ama güzel yanlıo araba yaa baya bi zevklidir.. ama epey bi baskı balatayı yemiştir.. lastiği hiç saymıyorum zaten 10 bin km ömrü kısaldı 2 dakikada =) |
|||
entel
2. Vites Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bu güzel paylaşım için teşekkürler..
Malına ne kadar çok önem vermen gerekiyor?? sorusunu bir kez daha düşündürttü bize..
Dün gittim 4 tane Bridgestone turanza performans lastigi aldım 500 kağıt verip.. Bugün bu videoyu izledim...Dedim bu araba kesinlikle bu adamın değil..Kendi emeğiyle,alının teriyle almamış,alsaydı benim dün 4 lastiğe verdiğim 500 binde giden içim gibi olurdu.. |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
/3uR@k
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Biz Onu Ölesine Dedik Zaten |
|||
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
||
Apaçiler dünyanın her yerinde :) :)
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
cok sağlam bir arabaymış maşallah..cocuk arabanın hakkını veriyor bance
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
BENCE HELAL OLSUN ÇOCUGA O ARABANIN HAKKI ODUR BENCE APAÇİLİK YAPMAMIS BEN ÇOK BEGENDİM
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
abi manyak bi adam bu ya ama bunların hepsi böle direksiyon kabiliyetleri mükemmek tasdiklenmicek bi hareket ama mükemmek direksiyon
|
|||
KaSıRgA
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
rezillikte son perde. Bu marifet midir şimdi? Bu bize örnek midir ? önce kendimize bunu sormak lazım
emeğe saygı
|
|||
NU103
1. Vites NU 103 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2008 Konum: KoŞuYoLu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
arkadaslar e30 3.20 3.25 lerin hangi biri yan yan gitmiyo hepsi böle bu aracların zevki bu tabi yasanması lazım sölemeden olmuyo
|
|||
Rfk
1. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 291 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bence bmw nin hakkını veriyor güzel video action dolu
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |