![]() |
|
Remus egzos |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2011 Saat 14:11 |
Arkadaşlar, arabamdan çıkarttığım 6, 7 ay kadar kullandığım Remus egzos umu satıyorum, 2000 cc ye kadar tüm motorlara olur, 60lık kullanılmıştır. 220 tl istiyorum.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ph2 stock 306 gti
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı satıslar olsun. Aracım hb olsa tam benlıkmıs
![]() |
|
![]() |
|
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
![]() ![]() ![]() ![]() |
Şans, belkide oluyordur, istepne boşluğu ve egsoz yuvası aynı diye tahmin ediyorum fakat emin değilim.
|
|
ph2 stock 306 gti
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Dırekt olmuyor ama uydurulur. Cunku bendekı bagaj boyu cok farklı bu yuzden benım egzozun ara borusu uzun.
Fakat ısın en onemlı yanı benım tamponda egzoz yuvası yok yanı duz. Tamponuda kesmek ıstemıyorum. Ayrıca benım orta ve son susturucu orjınal olarak yenı... Cazıp fıyata yakalayınca Fransadan gelmesını 15 gun beklemıstım :))
Hb 306 lara motor onemı olmaksızın uyması lazım...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
:) bende tüm egzos sistemini bekledim İngiltere'den, gelir gelmez takıldı, şimdi Remusu satıyorum
|
|
ph2 stock 306 gti
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Güncel
|
|
ph2 stock 306 gti
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
güncel
|
|
ph2 stock 306 gti
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
cecoli bunu sen mi yazdın yoksa biri senin hesabına çaktırmadan girip yorum mu yazıyor :)) sen ve egzoz :)
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
hayırlı satışlar abi :)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
teşekkür ederim Muhammet.
|
|
ph2 stock 306 gti
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
güncel
|
|
ph2 stock 306 gti
|
|
![]() |
|
Emra-h ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Haziran - 1988 Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2011 Konum: AnkaRa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
ortak olay gelsın.. Bu ekzoz 106 quıksılver için uygun muu? Sıkıntı oLur mu sence ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |