![]() |
|
Marş Motorunun anlık basmaması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fahrikem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2010 Konum: KÜTAHYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2011 Saat 21:08 |
2001 pejo 206 arabamla yaklaşık 5 km gittikten aracı park için durdurdum.Bu olay gece oluyor kontak anahtarını kapattım arabayı durdurdum daha sonra uzunları kappatmadığım için araç bip bip sinyali verdi uzunlar kapattım.Tekrar kontak anahtarını çevirim arabayı biraz daha yanaştırmak istediğimde marş bastı fakat alamadı üç dört denemede aldı.Daha sonra bir iki saat aralıklarla denemelerimde hem ilk seferde aldı araç otomatik olup tatile uzun yola çıkmak üzereyim fakat gözüm korktu yolda kalırmıyım diye araçta herhangi bir problem varmıdır sizce teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracı sürekli kısa süreli mesafelerde kullanıyosan akün bitmiş olabilme ihtimali yüksek marş motorları anlık olarak çok yüksek amperlerde akım çekmekte buda kısa süreli mesafelerde aküyü yeterince şarj edemediğin için böyle problemler ortaya çıkabiliyo
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |