|
307 -yay (yeni foto) :D |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2011 Saat 11:34 |
||
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-ege-mavisi-54150014/detay/ siteye resim koyamıyorum ama burdan bakabilirsiniz çorap olayına
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
stoplara çorap çekme olayı var arkadaşlar penti xxl arkadaş doğru söylüyor
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
benimmi elime sağlık abi bi karışıklık oldu kusura bakma |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Gençlikkk çorap espri değill diyorumm gerçek diyorumm yaptım benim arabada var diyorum siz espri diye gülüyosunuz hala :) resim ekleyebilsem ekliyecem ama koyamıyorum şirketin neti kısıtlı
|
|||
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
eline sağlık arkadaşım bir ++ da sana .
|
|||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|||
hakann83
1. Vites 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Konuyu açan arkadaşın remisleri için değil benim eklediğim honda, evo ve mazda için yorum bekliyodumm
|
|||
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
çorap espirisine bende çok güldüm gece gece . resimlerden vtec sis farı hariç diğerleri iyi özellikle angeller güzel olmuş.
|
|||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|||
hakann83
1. Vites 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Aynen...
Ama İmkansız Değil. Yapılır Bence |
|||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
muhammetle görüşmek lazım
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Benim arabada çorap var gayet beğeni topluyo boyatmaktan iyidir bence hemde ucuz 2 tl kaçmaz en büyük beden dize kadar bayan çorabı :)
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bence Çok Zor Değil Bizim Kütahyadan Muhammet Çakır Var Biliyorsun. Aracındaki Sis Deliklerini Kendisi Açtı Tahmince Zor Değil Abicim |
|||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
evet çok güzel oluyor. Zaten araçda sisler için düğme kablo tesisatı falan mevcut. tek yapmak gereken tamponu en uygun yerden delmek. Bunu en iyi işçilikle yapan bir usta bulabilsem olcak. birde sonuçda tampon delincek orjinali bozulcak, iyice cesaretimi toplayıp sonra güzel bir usta bulmak lazım (:
yada satıp makjanlı 307 almak gerekli hehe (:
|
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
hakann83
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
hakann83
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bi ara bende evde uraşıyodum boş zamanımda silmediysem resimleri eklerim akşamm
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
aynı fikirdeyim |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Yav Metinim Senin Aaraca 206 Sis Farı Takılmazmı Acep...
Bence Cuk Oturur ??? |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bizde özenmeye yer yok abi ;) |
|||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
vtec sislerini boşver sana projemden bir parçasını söyliyim yaparmısın bilmem. Mercekli 206 sisi takıcaksın, görüntüsü güzeldir ama pek ışık vermiyormuş. beğenmezsende 206 orjinal sislerini karartıp takıcaksın on numara!
buda mercekli hali,
|
|||
|||
hakann83
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ben yapmam bana söyleye bilirsinnnnn |
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |